bedzie widoczny,nie rozumiem jak taka legenda nie wystapi w takim filmie.
Ja bym się cieszył na twoim miejscu że go nie ma. Steven to obecnie spaślak, gra w samych żałosnych filmach klasy B,C, nie walczy tak dobrze tylko by przeszkadzał. No gdyby Niezniszczalni 2 powstało 15 lat temu to jak nic Seagal by się nadał.
Skoro był nie do pokonania, to dlaczego zatrząsł portkami u Stallone'a w domu, gdy Van Damme wyzwał go na pojedynek? Skoro sam twierdził, że jest nie do pokonania i że jest lepszy od JCVD to mógł to udowodnić, gdy miał taką okazję.
Oczywiście JCVD nie wie czym są sztuki walki. Był mistrzem europy, brał udział w MŚ, trenował wschodnie sztuki walki, taekwondo, boks tajski. Tak JCVD nie ma pojęcia o sztukach walki. :D
Gdzies czytalem, ze trenowal tez balet dzieki czemu jako pierwszy wykonal szpagat na krzeslach.
JCVD trenował balet bardzo długo, po czym zaproponowali mu wstąpienie do szkoły baletnowej, lecz tą propozycję odrzucił i wyjechał do USA.
Gdyby Van Damme nie wiedział czym są sztuki walki to by go Norris do swoich treninngów nie zatrudniał .
Van Damme był sparipartnerem Chucka w treningach , Coś takiego jak w Boksie Tyson trenował na sali gimnastycznej to potrzebował też ludzi zeby wchodzi do ringu na treningu i walczyli z nim ,Van Damme taką samą funckcje pełnił dla Chucka ,Wiesz o co chodzi ...
Jasne, oglądałem wielokrotnie walki Mika Tysona, treningi też. Po Diablo to mój ulubiony bokser ;)
Ile raży ten temat można wałkować ? Stallone nie wzioł Seagala na czarnego charaktera ponieważ wolał wziość Van Damma ponieważ był raczej bardziej przekonany że Van Damme lepiej wypadnie w roli badguya niż Seagal .I tak się stało .Podobno Van Damme rewelacyjnie wypadł w roli Viliana .Po za tym też musiał zauważyć że Van Damme jeszcze trzyma jakość ,śladową formę sprzed wielu lat ,a Steven tyje i tyję .Dawnej formy nie widać .No i najważniejsze ,Van Damme nie chciał grać z Seagalem , bo się nie lubią prywatnie .Także z producentem Seagal był skłócony .Zbyt duże ryzyko by brać Seagala . Ale nie martw się kolego brak Seagala wcale nie odbierze urokowi temomi filmowi ,wrecz przeciwnie mogą być samę plusy .W krytycznej decyzji też nie było dużo Seagala ,jego grę ograniczono do minium a wyszedł z tego bardzo dobry ,ciekawy film . No głowa do góry !!!
kup sobie słownik, młody. WZIAĆ a nie k. WZIOŚĆ xD tak nawet ludzie lasu nie mówią...
Najlepiej kogość skrytykować i obrazić jak się nie ma racji i nie wie co napisać .
Każdy ma prawo popełniać błędy. I się nie śmiej z Bradocka, bo wie o filmach dużo więcej niż Ty, zapewniam Cię!
Dlaczego ? Ja słyszałem ze Van Damme miał już dostać angaż do 1 cześci ale odmówił .
Gówno prawda ;p W ciekawostkach nie ma nic o Seagalu, wmawiasz wszystkim kłamstwo w tym momencie!
Pokaż mi śmiało ciekawostki,, dotyczące seagala w 1 i 2 części Expendables, z chęcią poczytam!
Dzisiaj właśnie kupiłem gazetę to&owotv i tam jest wywiad z Stallonem i Schwarzeneggerem .I dzienikarz pyta się dlaczego akurat Van Damme zagrał Czarny Charakter ? Stallone mówi : Znam go od dawna .Jest niesamowićie sprawny .Pozytywni bohaterowie to jedno ale muszą mieć też inteligentnego i silnego wroga .Kogość kto jest wstanie ich żwycieżyć .I on jest w tym świetny .Stallone poprostu stwierdził że Van Damme jest lepszy aktorsko i sprawniejszy fiżycznie od Seagala ,dlatego go wybrał .Dalsze marudzenie o Seagala nie ma sensu .
mówiłem ci stary że obojętnie jakie genialne i niepodważalne argumenty użyjesz to trolla i tak nieprzekonasz
Wiem ,wiem .Ale mi czasami wnerwają takie komentarze typu :Seagal jest najlepszy ,czemu go nie ma .Na jakiej oni podstawie tak uważają ? Ze trenuje Akido to najlepszy ..?
Jessica Biel jest na głównym zdjeciu ,potem piszę Tydzeń ze słynymi bohaterami komiksów i jest narysowany w rogu Spiderman .
tak i nie bo wcześniej go miałem tylko jak się wejdzie na profil, teraz jest w każdym okienku
chyba przez długi czas go nie zmienię :)
W gniotach to gra Seagal od paru lat :) Niezniszczalni 2 to czyste kino akcji ! :)
Nie dawno mi mówiłeś, że to średniak, konkretnie pod postacią Austina! Człowieku, zdecyduj się wreszcie ;p