Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124669
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

brak seagala

ocenił(a) film na 8

bedzie widoczny,nie rozumiem jak taka legenda nie wystapi w takim filmie.

damianho15

Ja bym się cieszył na twoim miejscu że go nie ma. Steven to obecnie spaślak, gra w samych żałosnych filmach klasy B,C, nie walczy tak dobrze tylko by przeszkadzał. No gdyby Niezniszczalni 2 powstało 15 lat temu to jak nic Seagal by się nadał.

ocenił(a) film na 8
martini111

i co z tego kiedys byl nie do pokonania i to sie liczy.

damianho15

Właśnie kiedyś ale nie teraz. :)

ocenił(a) film na 8
martini111

teraz tez nie jest zle nie patrz na jego mase tylko forme.

użytkownik usunięty
damianho15

Raczej słabą ma tą formę.

ocenił(a) film na 10
damianho15

Na jakiej podstawie twierdzisz że był kiedyś nie do pokonania ?

ocenił(a) film na 10
bradock

Skoro był nie do pokonania, to dlaczego zatrząsł portkami u Stallone'a w domu, gdy Van Damme wyzwał go na pojedynek? Skoro sam twierdził, że jest nie do pokonania i że jest lepszy od JCVD to mógł to udowodnić, gdy miał taką okazję.

ocenił(a) film na 8
karoman4

w przeciwienstwie do jcvd seagal wie czym sa sztuki walki.

użytkownik usunięty
damianho15

Oczywiście JCVD nie wie czym są sztuki walki. Był mistrzem europy, brał udział w MŚ, trenował wschodnie sztuki walki, taekwondo, boks tajski. Tak JCVD nie ma pojęcia o sztukach walki. :D

ocenił(a) film na 9

Gdzies czytalem, ze trenowal tez balet dzieki czemu jako pierwszy wykonal szpagat na krzeslach.

ocenił(a) film na 10
adas_tcz_filmweb

JCVD trenował balet bardzo długo, po czym zaproponowali mu wstąpienie do szkoły baletnowej, lecz tą propozycję odrzucił i wyjechał do USA.

ocenił(a) film na 10
damianho15

Gdyby Van Damme nie wiedział czym są sztuki walki to by go Norris do swoich treninngów nie zatrudniał .

ocenił(a) film na 10
bradock

A to Chuck trenował kiedyś Van Damma? Nie słyszałem, szczerze mówiąc :)

ocenił(a) film na 10
AdamBayern01

Van Damme był sparipartnerem Chucka w treningach , Coś takiego jak w Boksie Tyson trenował na sali gimnastycznej to potrzebował też ludzi zeby wchodzi do ringu na treningu i walczyli z nim ,Van Damme taką samą funckcje pełnił dla Chucka ,Wiesz o co chodzi ...

ocenił(a) film na 10
bradock

Jasne, oglądałem wielokrotnie walki Mika Tysona, treningi też. Po Diablo to mój ulubiony bokser ;)

ocenił(a) film na 10
AdamBayern01

Trenował na nim.

ocenił(a) film na 10
karoman4

Ok, dziękuję ;)

ocenił(a) film na 10
AdamBayern01

Nie ma za co ;-)

ocenił(a) film na 10
damianho15

Ile raży ten temat można wałkować ? Stallone nie wzioł Seagala na czarnego charaktera ponieważ wolał wziość Van Damma ponieważ był raczej bardziej przekonany że Van Damme lepiej wypadnie w roli badguya niż Seagal .I tak się stało .Podobno Van Damme rewelacyjnie wypadł w roli Viliana .Po za tym też musiał zauważyć że Van Damme jeszcze trzyma jakość ,śladową formę sprzed wielu lat ,a Steven tyje i tyję .Dawnej formy nie widać .No i najważniejsze ,Van Damme nie chciał grać z Seagalem , bo się nie lubią prywatnie .Także z producentem Seagal był skłócony .Zbyt duże ryzyko by brać Seagala . Ale nie martw się kolego brak Seagala wcale nie odbierze urokowi temomi filmowi ,wrecz przeciwnie mogą być samę plusy .W krytycznej decyzji też nie było dużo Seagala ,jego grę ograniczono do minium a wyszedł z tego bardzo dobry ,ciekawy film . No głowa do góry !!!

ocenił(a) film na 4
bradock

kup sobie słownik, młody. WZIAĆ a nie k. WZIOŚĆ xD tak nawet ludzie lasu nie mówią...

ocenił(a) film na 10
Lokiec_12

Najlepiej kogość skrytykować i obrazić jak się nie ma racji i nie wie co napisać .

ocenił(a) film na 10
Lokiec_12

Każdy ma prawo popełniać błędy. I się nie śmiej z Bradocka, bo wie o filmach dużo więcej niż Ty, zapewniam Cię!

ocenił(a) film na 8
bradock

wlasnie ze stalonne wolal by seagala.

ocenił(a) film na 10
damianho15

Dlaczego ? Ja słyszałem ze Van Damme miał już dostać angaż do 1 cześci ale odmówił .

ocenił(a) film na 8
bradock

seagal mial grac w 1 i 2.zobacz ciekawostki na niezniszczalnych.

ocenił(a) film na 10
damianho15

Gówno prawda ;p W ciekawostkach nie ma nic o Seagalu, wmawiasz wszystkim kłamstwo w tym momencie!

ocenił(a) film na 8
AdamBayern01

hah problemy z czytaniem?

ocenił(a) film na 10
damianho15

Pokaż mi śmiało ciekawostki,, dotyczące seagala w 1 i 2 części Expendables, z chęcią poczytam!

ocenił(a) film na 10
damianho15

Dzisiaj właśnie kupiłem gazetę to&owotv i tam jest wywiad z Stallonem i Schwarzeneggerem .I dzienikarz pyta się dlaczego akurat Van Damme zagrał Czarny Charakter ? Stallone mówi : Znam go od dawna .Jest niesamowićie sprawny .Pozytywni bohaterowie to jedno ale muszą mieć też inteligentnego i silnego wroga .Kogość kto jest wstanie ich żwycieżyć .I on jest w tym świetny .Stallone poprostu stwierdził że Van Damme jest lepszy aktorsko i sprawniejszy fiżycznie od Seagala ,dlatego go wybrał .Dalsze marudzenie o Seagala nie ma sensu .

ocenił(a) film na 10
bradock

mówiłem ci stary że obojętnie jakie genialne i niepodważalne argumenty użyjesz to trolla i tak nieprzekonasz

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Wiem ,wiem .Ale mi czasami wnerwają takie komentarze typu :Seagal jest najlepszy ,czemu go nie ma .Na jakiej oni podstawie tak uważają ? Ze trenuje Akido to najlepszy ..?

bradock

to&owotv mówisz, jutro se to kupie i se poczytam

ocenił(a) film na 10
prof_mateusz27

Tak .Na dwóch stronach jest wywiad Sylwka i Arniego ,jak razem go udzielają .

bradock

bradock jak wpiszesz w google ( to&owotv ) to ten numer na 1 stronie

ocenił(a) film na 10
prof_mateusz27

Jessica Biel jest na głównym zdjeciu ,potem piszę Tydzeń ze słynymi bohaterami komiksów i jest narysowany w rogu Spiderman .

bradock

a od którego do którego jest ?

ocenił(a) film na 10
prof_mateusz27

Nr 34/21.08.2012

bradock

ok dzięki

ocenił(a) film na 10
prof_mateusz27

O Mateo, avatarka se zmieniłeś? :D

AdamBayern01

tak i nie bo wcześniej go miałem tylko jak się wejdzie na profil, teraz jest w każdym okienku

chyba przez długi czas go nie zmienię :)

ocenił(a) film na 10
prof_mateusz27

I dobrze, prawidłowy jest :D

ocenił(a) film na 4
damianho15

może po prostu się szanuje człowiek i nie gra w takim gniocie :D

ocenił(a) film na 10
Lokiec_12

Taa Jasne ... Lepiej grać w B,C-klasowych filmach produkcji Rumuńskiej ......

bradock

lol sama prawda 10/10

ocenił(a) film na 7
Lokiec_12

W gniotach to gra Seagal od paru lat :) Niezniszczalni 2 to czyste kino akcji ! :)

ocenił(a) film na 8
RedMooN93

bez przesady.

użytkownik usunięty
damianho15

Zgadzam się gra w samych gniotach.

ocenił(a) film na 8
Lokiec_12

niezniszczalni to nie gniot.

ocenił(a) film na 10
damianho15

Nie dawno mi mówiłeś, że to średniak, konkretnie pod postacią Austina! Człowieku, zdecyduj się wreszcie ;p

ocenił(a) film na 8
AdamBayern01

no bo to sredniak,gniot a sredniak to roznica,ale to sie tyczy 1 czesci 2 jeszcze nie obczailem.