Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124669
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

skad on sie tam wzia?? :D albo koncowka najlepsza :D na srodku paryza przed klatka schodowa kilka milionow w kartonie :p zalosne...

ocenił(a) film na 10
rotanimod

Widzisz, Chuck Norris potrafi dokonać niemożliwego.

ocenił(a) film na 10
rotanimod

czemu żałosne? to tylko film

chuck jest wszechmogący! :D

Expendable91

ha :D

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Co to znaczy wszechmogący w stosunku do Chucka ?

ocenił(a) film na 10
bradock

no domysl sie ;)

ocenił(a) film na 10
Expendable91

No że potrafił kazdego pokonać ,zabić oraz zniszczyć każdą przeszkodę która staneła mu drodze .Ale Stallone ,Schwarzenegger ,Lundgren i Seagal też tacy byli ... Tylko takie wszechmogący to bardziej kojarzy mi się z Bogiem a nie z największymi rzeżnikami w histori kina .

użytkownik usunięty
bradock

Chuck by tych panów spojrzeniem pokonał. :)

ocenił(a) film na 10

Lundgren miał lepsze i zabójcze spojrzenie

użytkownik usunięty
bradock

Mnie najbardziej się zawsze spojrzenie Clinta podobało było mocne. Ale wiesz Chuck to jednak Chuck. :)

ocenił(a) film na 10

Nie wiem czy te określenie wszechmogący jest bardziej związane z jego kawałami i dowcipami na jego temat ?

użytkownik usunięty
bradock

Pewnie tak.

ocenił(a) film na 10

A wracając jeszcze do tematu karier aktorów kina akcji po ich złotym czasie to nie uważasz że Chuck przez te kawały o nim to jeszcze bardziej upadł niż Steven czy Dolph ? Bo ile Van Damme i Dolph w Niezniszczalnych 2 byli traktowani jako wielke gwiazdy ale też brani jako na serio bardzo dobrzy aktorzy kina sensacyjnego .Tak samo Steven ,dziś kreci gnioty ale mimo wszystko ciągnie za nim sława świetnego aktora kina sensacyjnego z takich filmów jak Wygrać ze Śmiercią czy Liberator .Tym czasem Chuck dziś jest kojarzony jako postać komiczna ,smieszna ,wywołująca u zwykłych ludzi śmiech a niektórzy kojarzą go ze Strażnika Teksasu .Natomiast mało zapewne ludzi pamieta czasy kiedy ogladało się na VHS ,,Zaginiony w Akcj ,,i czy,, Odział Delta ,,

użytkownik usunięty
bradock

Ale wiesz te wszystkie żarty są bardzo sympatyczne nawet w EX 2 sam Chuck do nich nawiązał.

ocenił(a) film na 10
bradock

Właśnie i dlatego nadawał się na Punishera.

ocenił(a) film na 10
karoman4

Mi podobała się scena w Czerwonym Skorpionie jak Lundgren ,ten amerykański reporter i ten czarny siedzieli w celi ,i ten reporter do Lundgrena ,,Na co się gapisz ty ruski kacapie ,chcesz zobaczyć cholerna niesubornyacje to zabacz co te ruskie sku*wy **syny robią z tym krajem .Po czym Lundgren tego reportera tak zwłowrogo zmierzył zwrokiem .Coś pięknego .Jedna z lepszych scen w kinie akcji jaką widziałem

ocenił(a) film na 10
bradock

Najlepsze były odzywki tego reportera do Lundgrena. Ciągle jeździł po nim, jak po szmacie. ;-D

ocenił(a) film na 10
karoman4

,,Musimy stąd uciekać ,, -Jak to my ? Szczura masz w kieszeni ?

ocenił(a) film na 10
bradock

Albo piękna rozwałka w barze. ;-)