Mam nadzieję, że dadzą jakieś dodatki. Chociaż sceny usunięte. Bo z tego co widziałem jest ich kilka, są już nawet podane czasy trwania tych scen.
Dla mnie prezentem będzie Mroczny Rycerz Powstaje na DVD(o ile kupie) bo tego jeszcze filmu nie widziałem. Niezniszczalnych nie planuje zakupywać ponieważ już film widziałem a to nie to samo. Poczekam może na DVDRipa. hehe
A i Szklana Pułapka na święta będzie prezentem o ile w TV puszczą.
Ja Niezniszczalnych 2 obowiązkowo zakupuję. Potem jak wyjdzie trójka, to kupię całą kolekcje, bo na pewno będzie takie wydanie ;-)
Mam nadzieję, ze puszczą Szklaną Pułapkę 1 na polsacie.
Gdybym nie zajrzała na to forum, to bym nie widziała, że mi odpisałeś, bo nie ma powiadomień.
Najpierw puszczą dla Ciebie Kevina, a potem ja będę miała ucztę z McClane'em ;-)
Tak bo w sumie to taki superbohater bez super mocy a to mnie bardziej odpowiada. A Batmany Nolana stały się jeszcze bardziej urzeczywistnione, a to cenie. Stare klasyczne Burtona tez lubię.
Ja rowniez jestem fanem Batmana. Ma najciekawszych przeciwników. Bardzo dobry byl tez Batman 20 lat później, a zwłaszcza jego intro
"Bardzo dobry byl tez Batman 20 lat później"
Nie widziałem.
"Ma najciekawszych przeciwników"
Zdecydowanie najbardziej lubię Jokera ale w roli Ledgera jednak Nicholson tez był świetny.