Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124669
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

jedno ale

użytkownik usunięty

jak na taką plagę gwiazd, najbardziej mi brakowało większej ilości scen walki wręcz a wam
czego?

ocenił(a) film na 8

tego samego. W jedynce już było więcej

użytkownik usunięty
extranick

A jesli juz byla Statham- Adkins to pokpili sprawe

ocenił(a) film na 8

Musisz mieć rację, bo szczerze, to nawet jej nie pamiętam

użytkownik usunięty
extranick

Dla mnie ten film powinien byc dluzszy. Fan obejrzy. Skoro takie kicze trwaja po 110 min. to dlaczego Ex nie mogloby byc dluzsze

ocenił(a) film na 8

najlepiej byłoby: fabuła z jedynki, ekipa z dwójki, później to dopracować i byłoby elegancko :)

ocenił(a) film na 10

to nie jest wina ani adkinsa ani stathama tylko producentów. adkins nieźle pojechał w wywiadach producentów i ich opieprzył że dali im tylko 2 dni a nakręcenie ich walki bo on chciał więcej

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Mogli dać takiego smaczka, jaki zrobił Statham na boisku w Ex1.

ocenił(a) film na 10
karoman4

no to ja już to kiedyś napisałem w innym temacie ;)

albo jak "czcigodny" pan paszat napisał że w tej brakuje mela ;)

ocenił(a) film na 10
Expendable91

,,Czciniegodny'' pan paszat niech się modli, bo może w trzeciej części zobaczy swojego ulubieńca ;-P

ocenił(a) film na 10
karoman4

miało być *w tej scenie na boisku. no i że ogólnie go brakuje

ocenił(a) film na 10
Expendable91

A z obsadą do ex3 na razie jak było, tak jest, co? Nic nie widać, nic nie słychać. Ciekawe jak z tym Seagalem.

ocenił(a) film na 10
karoman4

narazie cisza. może po prostu chcą zebrać obsade na 100 procent, podpisać kontrakty i nagle w jeden dzień dostaniemy newsa o kompletnej obsadzie

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Już się doczekać nie mogę, pierwszego, konkretnego newsa. Może czekają na Wesley'a?

ocenił(a) film na 10
karoman4

ma wyjść w przyszłym roku. jest duża szansa na niego bo z tego osób co czytałem nie chce go brać do filmów z powodu wiezienia a lerner i sly powiedzieli że dla nich to nie jest problem, tak samo z gibsonem (dużo producentów go nie lubi).

jak nie wyjdzie to niech wynajmą więzienie i z nim tam kręcą sceny ;p gibson na film dorwać gringo wynajoł całe więzienie.

ocenił(a) film na 10
Expendable91

O i ciekawa akcja byłaby: ekipa Rossa wyrusza na pomoc koledze (w tej roli Snipes), który został niesłusznie oskarżony i osadzony w jednym z najgorszych więzień na świecie, o zaostrzonym rygorze, przy którym piekło mogłoby się wydać rajem. Z pozoru prosta misja, zamienia sie w krwawą jadkę, gdy do akcji wkracza bezlitosny naczelnik więzienia (Steven Seagal) oraz jeden z jego podwładnych (Mel Gibson), którzy sieją grozę i spustoszenie ;-P

ocenił(a) film na 10
karoman4

Seagal jako naczelnik a Gibson jako szef klawiczy

użytkownik usunięty
Expendable91

Chyba raczej na odwrót.

ocenił(a) film na 10

też tak myślałem z racji z tego że seagal się umie bić ale napisałem tak bo gibson jest lepszy pod względem aktorstwa więc swoją mimiką twarzy i aktorstwem pasowałby (moje zdanie) na psychicznego szefa klawiszy co lubi się znecać nad więzniami a seagal ze swoją kamieną twarzą za biurkiem by siedział

użytkownik usunięty
Expendable91

Otóż to, Gibson to może być taki Naczelnik Samuel Norton, a Seagal to Kapitan Byron Hadley ze Skazanych na Shawshank.

ocenił(a) film na 10

ogólnie to usunołeś bloga? albo u mnie jest jakiś błąd

użytkownik usunięty
Expendable91

Schowałem tego bloga ale można na niego wejść, wchodząc na mój profil a potem na dział "blog", od kilkunastu tygodni pracuje też nad nowym blogiem którego wkrótce opublikuje.

ocenił(a) film na 10

możesz mi jakieś dobre filmy od hopkinsa polecić? bo ja tylko go w sumie głównie z roli hannibala znam

ocenił(a) film na 10
Expendable91

On grał w jakimś Zorro tylko nie pamiętam, czy to było Legenda Zorro, czy Maska Zorro. W jednym i drugim grali też Banderas i Zeta-Jones.

użytkownik usunięty
Expendable91

Te które dawno oglądałem i muszę odświeżyć:

Lew w zimie (1968)
Chaplin (1992)
Wichry namiętności (1994)
Bunkier (1981) widzę że ty już widziałeś

Te które obejrzałem i znam dobrze:

O jeden most za daleko (1977) z tego co widzę to już widziałeś
Okruchy dnia (1993)
Amistad (1997)
Tytus Andronikus (1999)

Z niecierpliwością czekam też na film Hitchcock (2012) w którym Hopkins zagrał tego giganta kina http://www.filmweb.pl/person/Alfred.Hitchcock

ocenił(a) film na 10

tak bunkier i o jeden most za daleko widziałem. bunkier dawno ale most to może z rok temu. ale najbardziej hopkins właśnie zapadł mi w pamięć przez hannibala i chyba nie tylko mi

użytkownik usunięty
Expendable91

Hmm ... tak jeszcze co do tych filmów to nie wiem czy Ci się spodobają ale mi się tam spodobały, a Hopkins to jeden z największych w swoim fachu mistrzów kina.

ocenił(a) film na 10

Coś nowego planujesz? No no no.

użytkownik usunięty
karoman4

Owszem, coś tam już snuje.

ocenił(a) film na 10

Aha, w takim razie, cierpliwie czekamy ;-)

użytkownik usunięty
karoman4

My? O_o

ocenił(a) film na 10

No mówię ogółem, że czekamy na Twoją nową notkę na blogu. A Ty o czym myślałeś?

użytkownik usunięty
karoman4

Napisałaś "czekamy" więc zastanawiałem się o kogo konkretnie chodziło.

ocenił(a) film na 10

Nie, nic z tych rzeczy. ;-p

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Pewnie, że usunął.

użytkownik usunięty
karoman4

Sprawdź raz jeszcze.

ocenił(a) film na 10

Wiem widziałam, po tym, jak to napisałam.
Sorry, mój błąd ;-p

mi brakowalo gibsona ktory napieprza swoja zone