Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124668
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

Witam

Świetny film, dobra reżyseria, znośna historia - ciągle coś się dzieje, kapitalny męski humor.

A najlepsze to to że wróciliśmy do korzeni filmów z lat 80-tych, multum akcji i przygody, wszystko czego nie dało się pokazać w latach 80 mamy tutaj. Mamy śmietankę aktorów + domieszkę z życia prawdziwych bohaterów oczywiście najwięcej jest o Lundgrenie ;) jedyny minus że Statham jest nr.2 powinien być dalej i dalej w sumie to jeden z najmłodszych a jest wszędzie ;( a arni powinien być częściej.

Tak czy inaczej najlepszy sens. w 2012 ;) oby takich więcej, nich nowi się uczą od "pionierów akcji"

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
sokoleokoo2

Ja daję oczko wyżej niż pierwszej części, bo dwójka w przeciwieństwie do jedynki na prawdę mnie zachwyciła.
Tutaj zdecydowanie jest mniej chaotycznego napie**alania, co wychodzi filmowi na dobre i ogólnie fabuła jest lepsza (choć wiadomo że jakaś oryginalna i skomplikowana to ona nie jest). Jest więcej humoru, czego też mi w pierwszej części brakowało. No i w końcu do akcji wkroczył Bruce, Arnold (scena z autkiem hehe) i Czaku. Oprócz nich na wyróżnienie zasługują jeszcze oczywiście Stallone, Statham ,Lundgren (ach ta blond grzyweczka) i "zły" Van-Damme. Na prawdę dobre kino akcji.

ocenił(a) film na 10
Tortuga033

również praca kamery nie była tak chaotyczna jak pierwszej części, poprawili wszystko

ocenił(a) film na 9
Expendable91

Zdecydowanie. W pierwszej części jak się zaczęli tak wszyscy naparzać, to momentami nie było widać kto kogo leje i kto dostaje większego łupnia.

ocenił(a) film na 8
sokoleokoo2

Pany najlepsze jednak to te kapitalne męskie rozmowy i nawiązania do innych filmów. Coś pięknego - dawno się tak nie bawiłem, film z lat 80-tych w 21 wieku rozkłada konkurencję na łopatki.

Dodam też że Chuck fajnie zagrał takiego pół twardziela ;)

sokoleokoo2

pełen oldschool :) Norris i Arnold wymiatają:D dwójka znacznie lepsza pod każdym względem....8/10

ocenił(a) film na 10
sokoleokoo2

Świetny film to jest prawdziwe kino akcji i to w najlepszym wydaniu.

ocenił(a) film na 10
FANDAMME_II

dokładnie!