według mnie zdecydowanie schwarzenegger i van damme (wory pod oczami)
chuck i sylwek naprawdę niezła forma jak na swój wiek!
Ja sie ciesze, ze JCVD ma wory. To dowodzi, ze starzeje sie jak normalny człowiek, nie laduje sie botoksem i innym scierwem
Arni najbardziej się postarzał. Kumpel stwierdził, że Schwarz czasem wygląda jak "świrnięty, stary ramol" :P
Arnold najbardziej się zestarzał - trochę już nie pasował do tego filmu.Stallone (tutaj mój podziw za muskulaturę ) i Norris dobrze się trzymają.Van Damme okrutnie zmęczone oczy ale postura całkiem dobra (w grudniu ma walkę)
Co do filmu to bardziej mi się podobał od jedynki.Stallone lepiej zagrał,Jason Statham jak zwykle nie zawiódł,pozostali panowie bez rewelacji.Było więcej akcji,humoru,lepsze walki,bardziej klimatyczne miejsce kręcenia filmu w porównaniu do jedynki.
Ode mnie jedynka 8/10,dwójka 9/10.
A ja myślę, że dziad Lundgren się nieźle trzyma. Sam ostatnio gra w jakiś podłych szmirach , ale tu błysnął nawet talentem komediowym i śmiać się chciało . . .
A ta jego podła i wstrętna gęba!
Dla mnie trzech: Van Damme, Lundgren i Adkins. Adkins pod wzgędem walki, Van Damme pod względem fenomenalngo czarnego charakteru, lundgren pod względem żarów i humoru!
Zestarzał się pod względem walki, żartów,humoru, fenomenalnego czarnego charakteru? Coś tu nie gra. :)