Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124669
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

według mnie zdecydowanie schwarzenegger i van damme (wory pod oczami)

chuck i sylwek naprawdę niezła forma jak na swój wiek!

użytkownik usunięty

Ja sie ciesze, ze JCVD ma wory. To dowodzi, ze starzeje sie jak normalny człowiek, nie laduje sie botoksem i innym scierwem

w jakim sensie chodzi ci : na twarzy czy ogólnie cała postura itp ?

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

ogólnie razem

no to Arnold

dla ciebie JCVD ma złą posturę ???

ocenił(a) film na 6
prof_mateusz27

ta Arni najbardziej się postarzał na niekorzyść

ocenił(a) film na 10

Arni najbardziej się postarzał. Kumpel stwierdził, że Schwarz czasem wygląda jak "świrnięty, stary ramol" :P

ocenił(a) film na 10

Chyba Arni.

ocenił(a) film na 9

Arnold najbardziej się zestarzał - trochę już nie pasował do tego filmu.Stallone (tutaj mój podziw za muskulaturę ) i Norris dobrze się trzymają.Van Damme okrutnie zmęczone oczy ale postura całkiem dobra (w grudniu ma walkę)
Co do filmu to bardziej mi się podobał od jedynki.Stallone lepiej zagrał,Jason Statham jak zwykle nie zawiódł,pozostali panowie bez rewelacji.Było więcej akcji,humoru,lepsze walki,bardziej klimatyczne miejsce kręcenia filmu w porównaniu do jedynki.
Ode mnie jedynka 8/10,dwójka 9/10.

ocenił(a) film na 9
simon3333

A ja myślę, że dziad Lundgren się nieźle trzyma. Sam ostatnio gra w jakiś podłych szmirach , ale tu błysnął nawet talentem komediowym i śmiać się chciało . . .
A ta jego podła i wstrętna gęba!

ocenił(a) film na 10

Dla mnie trzech: Van Damme, Lundgren i Adkins. Adkins pod wzgędem walki, Van Damme pod względem fenomenalngo czarnego charakteru, lundgren pod względem żarów i humoru!

użytkownik usunięty
AdamBayern01

Zestarzał się pod względem walki, żartów,humoru, fenomenalnego czarnego charakteru? Coś tu nie gra. :)

ocenił(a) film na 10

Aaj sorry, nie ten temat ;)

użytkownik usunięty
AdamBayern01

Ok bo właśnie to dziwnie wyglądało. ;D