jak myślicie, w jaki sposób maggie przesłuchała tego gostka w barze? ;)
Ona miała ze sobą jakieś narzędzia. Może w reżyserskiej pokażą, co im zrobiła. Bo nie wiem, czy zwróciłeś uwagę, kiedy Maggie zabrała się za nich, to Sly i Statham odwrócili wzrok.
ja mam teorie że mogła coś poniżej pasa zrobić ale z drugiej strony czyli gdzie są plecy
Miała całą stertę chirurgicznych przyrządów. Sly stwierdził, że "trochę to chore" więc pewnie coś bolesnego psychicznie albo fizycznie. Może ucięła im jaja albo pozbawiła jakiejś innej nieodzownej części ciała :D Możemy tylko zgadywać...:)
Wyrywanie paznokci lub wbijanie czegoś pod paznokcie, na żywca, jest na tyle bolesne i zarazem skuteczne że właśnie w taki sposób wyciągneła informacje.
w filmie Unthinkable coś podobnego pokazane było i gostek mimo tego milczał w sumie do pewnego momentu ;)
W Prison Break też było coś takiego. Alex Mahone wbijał szpile w palce, mordercy swojego syna.
z betonowymi bucikami, a raczej kajdankami. Jedna z lepszych scen ze wspaniała muzyka w tle.
Ale zanim go wrzucił, to zadzwonił do swojej żony, żeby ten morderca ją przeprosił za to, co zrobił.