Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124683
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

http://film.onet.pl/wiadomosci/przyrodnia-siostra-sylvestra-stallone-nie-zyje,1, 5230003,wiadomosc.html jak pamiętacie pare tygodni temu jego syn zmarł

ocenił(a) film na 10
Expendable91

"Aktora Sylvestra Stallone spotkała kolejna rodzinna tragedia. W krótkim okresie po śmierci syna, Sage'a, zmarła jego przyrodnia siostra. Miała 48 lat. - Walczyła z rakiem. "

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Co jest z tym Sylvkiem. Czarne fatum nad nim wisi, ale dlaczego? Co on takiego złego zrobił?

użytkownik usunięty
karoman4

zabijal masowo ludzi rasy zoltej

ocenił(a) film na 10

a myślałem że takich komentarzu już nie będzie po tym jak zablokowali "dangerisa".....

Expendable91

ja też

hehehehehe:-) dooooobre.

ocenił(a) film na 10

W tej chwili, to nie było zabawne.

użytkownik usunięty
karoman4

Sorry moj fail

ocenił(a) film na 10
karoman4

temat zakopany mimo że do dość ważna wiadomość, a temat małpki na temat johny deppa odkopali. ludzie....

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Niesprawiedliwość na tym świecie.

ocenił(a) film na 10
karoman4

to jest takie "nie bezpośrednie" trollowanie według mnie. sami tematów nie zakładają prowokujących ale na takie odpisują dla "zabawy"

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Czasami fajnie jest rzucić trafną ripostą w trolla, ale bez przesady.

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Wiadomość ważna i smutna, ale nie dziw się, że się temat zakopuje. Co można pisać w takim temacie? Chyba tylko to, że jest nam szkoda Stallone'a, a to już napisaliśmy.

ocenił(a) film na 10
Dentarg

nie chodzi mi o to żeby cały czas tutaj pisać i dyskutować tylko żeby po prostu krótki czas był troche na wierzchu żeby ludzi poinformować

ocenił(a) film na 10
Expendable91

No to co proponujesz? Spamowanie, nabijanie postów?

ocenił(a) film na 10
Dentarg

nie no, chodziło mi o ostatnie 2 godziny a nie żeby nadal podbijać. myśle że nie trzeba juz tu nic pisać bo jak ktoś chciał to zobaczył a na forum stallone również to napisałem także zainteresowani pewno już wiedzą

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Dobra, to ja napiszę jeszcze jednego posta. Upewnimy się, że każdy kto chciał przeczytać - przeczyta.

Expendable91

Tyle osób na raz.... :(

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Biedny Stallone.

Expendable91

To bardzo przykra wiadomość :(
Sly to dobry, szczery i (tak naprawdę) wrażliwy człowiek, musi mu być teraz bardzo ciężko. Szczere wyrazy współczucia dla niego.

użytkownik usunięty
Expendable91

eh szkoda mi Sly'a, facet musi tak cierpieć, umierają mu bliskie osoby, to trauma z której trudno się wyleczyć

ocenił(a) film na 10

Ale na pewno nie może się pozbierać po śmierci syna, a teraz jeszcze siostra.

ocenił(a) film na 10
karoman4

Mr. Sylvester składam ci najszczersze kondolencje i zdania współczucia .