trrrrrrr
-OK
- GO GO GO
trrrrr trrr trrrrrrrr trrrr
-MOVE MOVE
trrrr trrrr trrrrrrrrr
:)
w skórcie ten film
Masz talent. Żeby streścić nam w tak zgrabny sposób film trwający około dwóch godzin ;-p
Nie zapominaj o najistotniejszym momencie - strzał ostrzegawczy. Tego nam kolega nie streścił ;-D
fajnie jakby w ex3 zmienili coś że lundgren by znowu zaczął ćpać i byłby taki jak w ex3 i dwie opcje: lundgren zmienia ostatecznie strony, zostaje zły i faktycznie ginie ale też zabija kogoś z ekipy ex
albo lundgren był naćpany na misji to przez niego zginoł ktoś z ekipy i zostaje wywalony przez barneya. gdy barney jest na misji i coś idzie nie tak lundgren wyrusza na własną ręke żeby im pomóc, odkupić winy. ratuje reszte ekipy ale sam ginie
Ja wole żeby Lundgren był dobry tak jak w drugie cześci ,fajnie zagrał tą postać .Była taka śmieszna ,sympatyczna ale też kozacka .Po co to zmienieć ? W 1 cześci Lundgren fajnie zagrał tą postać ale zdrugiej strony jakość to mnie odrzuczało ze bohaterem był ćpun i paranoik .Wogóle lubie bardzo Dolpha ale on zabardzo mi się kojarzy z czarnymi charekteremi i bezlitosnymi wojownikami np Rocky 4 ,Uniwersalny Zołnierz .,Niezniszczalni itp
lundgren pasuje to takich "złych" ludzi, ogarnij se z nowszych filmów z nim
http://www.filmweb.pl/film/One+in+the+Chamber-2012-622859 jego postać ratuje ten film
W sumie mógłby strugać wariata tak jak w US1, wiadomo, przestał brać, pije i na mózg mu się rzuca.
W EX 1 zepsuli trochę sprawę z Dolphem z tym, że najpierw był zły a na koniec przyszedł się nagle pogodzić.
ogólnie to jego postać miała zginąć ale jak powstała myśl o ex2 to przeżyła. stallone dał mu szanse za to że jak był postrzelony to zdradził mu wszystko o tym monroe
Mogli całkiem to inaczej to przemyśleć ale zabrakło kreatywności i zepsuli cały ten wątek z Lundgrenem. Tak na marginesie jakie filmy z tym aktorem polecacie bo mam spore braki. :)
a to ciekawe że tak myślisz bo wielu osobą np. postać lundgrena najbardziej się spodobałą, po prostu pasował do roli psychola ;)
ja z lundgrenem polecam:
z klasyków:
Najemnicy
Mroczny anioł
Uniwersalny żołnierz
Rocky 4
Drzewo Jozuego
Punisher
Ostry poker w małym Tokio
Czerwony Skorpion
z nowszych:
Killing Machine
One in the Chamber
Expendables 1 i 2
i ewentualnie Uniwersalny Żołnierz 3 ale tylko ze względu lundgrena i van damme pod koniec filmu
Lundgren był najlepszy z ex1. Kto jak kto, ale Dolphik nadaje się do takich ról. Również polecam te tytuły, które polecił już Ex91. Ja od siebie jeszcze dorzucę: Pod Nadzorem, Strzelec Wyborowy i Honor Zabójcy, a odradzam ,,Ostatni Patrol, bo się zanudzisz.
dolph ma lepsze i średnie filmy ale te co ci wymieniłem musisz koniecznie ogarnąć
No i jeszcze zapomniałem o Śmiertelnym Piecioboju !!! Też fajny i ciekawy film http://www.youtube.com/watch?v=GgGbwrZgOSM
Wolałbym jednak żeby grał pomieszanie psychopatycznego mordercy z dosyć tęgim umysłem :) Posyłanie do piachu złych kolesi w bardzo brutalny sposób i sceny podobne do tej z tworzeniem bomby.
O, to też było dobre. On lubi odciskać swojego buta na czyjejś twarzy. W Ex1 to zrobił w samochodzie, w Ex2 na lotnisku, też to zrobił.