Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124680
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

trrrrrrr
-OK
- GO GO GO

trrrrr trrr trrrrrrrr trrrr

-MOVE MOVE

trrrr trrrr trrrrrrrrr

:)
w skórcie ten film

użytkownik usunięty
h4r

Jedna wielka rozpierducha :D

ocenił(a) film na 1
h4r

Ale przecież było jeszcze bum, bum (!!!)

ocenił(a) film na 10
h4r

Masz talent. Żeby streścić nam w tak zgrabny sposób film trwający około dwóch godzin ;-p

ocenił(a) film na 10
h4r

Aha i mogłeś dopisać, że to spoiler.

karoman4

sory za spoilery

ocenił(a) film na 10
h4r

omaya kaboom!

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Nie zapominaj o najistotniejszym momencie - strzał ostrzegawczy. Tego nam kolega nie streścił ;-D

ocenił(a) film na 9
karoman4

najlepszy tekst pierwszej części :D

ocenił(a) film na 10
Marvolo666

ogólnie postać lundgrena jest najlepsza, idealne zagrał

ocenił(a) film na 10
Expendable91

I to w obu częściach Expendables ;-)

ocenił(a) film na 10
karoman4

fajnie jakby w ex3 zmienili coś że lundgren by znowu zaczął ćpać i byłby taki jak w ex3 i dwie opcje: lundgren zmienia ostatecznie strony, zostaje zły i faktycznie ginie ale też zabija kogoś z ekipy ex

albo lundgren był naćpany na misji to przez niego zginoł ktoś z ekipy i zostaje wywalony przez barneya. gdy barney jest na misji i coś idzie nie tak lundgren wyrusza na własną ręke żeby im pomóc, odkupić winy. ratuje reszte ekipy ale sam ginie

ocenił(a) film na 10
Expendable91

To wolę druga opcję. Ale będę musiała chusteczki ze sobą wziąć ;-p

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Ja wole żeby Lundgren był dobry tak jak w drugie cześci ,fajnie zagrał tą postać .Była taka śmieszna ,sympatyczna ale też kozacka .Po co to zmienieć ? W 1 cześci Lundgren fajnie zagrał tą postać ale zdrugiej strony jakość to mnie odrzuczało ze bohaterem był ćpun i paranoik .Wogóle lubie bardzo Dolpha ale on zabardzo mi się kojarzy z czarnymi charekteremi i bezlitosnymi wojownikami np Rocky 4 ,Uniwersalny Zołnierz .,Niezniszczalni itp

ocenił(a) film na 10
bradock

lundgren pasuje to takich "złych" ludzi, ogarnij se z nowszych filmów z nim

http://www.filmweb.pl/film/One+in+the+Chamber-2012-622859 jego postać ratuje ten film

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Ok .Dzięki za polecenie filmu .Napewno obejrze .

ocenił(a) film na 10
Expendable91

W sumie mógłby strugać wariata tak jak w US1, wiadomo, przestał brać, pije i na mózg mu się rzuca.

użytkownik usunięty
bradock

W EX 1 zepsuli trochę sprawę z Dolphem z tym, że najpierw był zły a na koniec przyszedł się nagle pogodzić.

ocenił(a) film na 10

ogólnie to jego postać miała zginąć ale jak powstała myśl o ex2 to przeżyła. stallone dał mu szanse za to że jak był postrzelony to zdradził mu wszystko o tym monroe

użytkownik usunięty
Expendable91

Mogli całkiem to inaczej to przemyśleć ale zabrakło kreatywności i zepsuli cały ten wątek z Lundgrenem. Tak na marginesie jakie filmy z tym aktorem polecacie bo mam spore braki. :)

ocenił(a) film na 10

a to ciekawe że tak myślisz bo wielu osobą np. postać lundgrena najbardziej się spodobałą, po prostu pasował do roli psychola ;)

ja z lundgrenem polecam:

z klasyków:

Najemnicy
Mroczny anioł
Uniwersalny żołnierz
Rocky 4
Drzewo Jozuego
Punisher
Ostry poker w małym Tokio
Czerwony Skorpion

z nowszych:

Killing Machine
One in the Chamber
Expendables 1 i 2

i ewentualnie Uniwersalny Żołnierz 3 ale tylko ze względu lundgrena i van damme pod koniec filmu

ocenił(a) film na 10

Lundgren był najlepszy z ex1. Kto jak kto, ale Dolphik nadaje się do takich ról. Również polecam te tytuły, które polecił już Ex91. Ja od siebie jeszcze dorzucę: Pod Nadzorem, Strzelec Wyborowy i Honor Zabójcy, a odradzam ,,Ostatni Patrol, bo się zanudzisz.

użytkownik usunięty
karoman4

Dzięki wam wszystkim.

ocenił(a) film na 10

Nie ma za co, czym chata bogata ;-p

ocenił(a) film na 10

Jeszcze Władcy Wszechświata 1987 -też stalowy klasyk .

ocenił(a) film na 10

dolph ma lepsze i średnie filmy ale te co ci wymieniłem musisz koniecznie ogarnąć

ocenił(a) film na 10

No i jeszcze zapomniałem o Śmiertelnym Piecioboju !!! Też fajny i ciekawy film http://www.youtube.com/watch?v=GgGbwrZgOSM

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Wolałbym jednak żeby grał pomieszanie psychopatycznego mordercy z dosyć tęgim umysłem :) Posyłanie do piachu złych kolesi w bardzo brutalny sposób i sceny podobne do tej z tworzeniem bomby.

karoman4

A Lundgren?

Traperem Yeb !
-Pluskwa!

ocenił(a) film na 10
Izabelka_filmweb

O, to też było dobre. On lubi odciskać swojego buta na czyjejś twarzy. W Ex1 to zrobił w samochodzie, w Ex2 na lotnisku, też to zrobił.

h4r

Hm ja, tu jednak widzę podwójne dno... :-)

h4r

a ja się niezgodzę, wbrew temu co wzyscy piszą to dla mnie było tak"
bla bla bla bla bla bla bla trrr trrr ok move bla bla bla la bla (płakanie) trrr trrr bla bla bla bla

sorki ale gdzie jest ta cała niby akcja?