$105,797,481 WYNIK NIE JEST ZACHWYCAJACY PONIEWAZ... Za kilka dni bedzie juz 3 i
pol tygodnia od swiatowej premiery... Jesli film dobije do 200 mln.dolarow bedzie cudem. Mam
wrazenie ze stanie na okolo 150 mln.dolarow...
Tarantino by się nie zgodził, bo on robi filmy po swojemu, a Lerner i inni producenci na to nie pójdą.
Rodriguez zaś przesadza z scenami akcji. Bay chyba jednak zapomniał jak się robi dobre filmy akcji. Isaac Florentine byłby idealny, gdyby zrobili z EX kino kopane. :D
zawsze można zmienić producenta :p
Dla mnie Exp 4 mogłaby mieć więcej bijatyki, niż strzelanin, dlatego Florentine bylby idealny. Jeśli zaś miałaby pozostać ta konwencja co dotychczas to Gareth Evans bylby idealny, ewntualnie jeszcze jedno nazwisko przyszlo mi do glowy Paul W.S. Anderson, ma doświadczenie i w kinie kopanym i strzelanym :)
czy Bay zapomnial to się dowiemy po obejrzeniu Bad Boys 3.
Niby dlaczego? Mają jakiś kontrakt? Poza tym skoro ta część przyniesie klapę finansową, to tym bardziej powinni poszukać jakiegos glosnego i dobrego nazwiska do reżyserii i scenariusza. Inaczej może być tylko gorzej.
Wtedy by bylo najlepiej. Z calej serii wlasnie EX1 w rez.Stallone jest najlepsza...
Z calej serii EX to wlasnie EX1 jest moja ulubiona czescia. Sylvek jak juz sam napisze scenariusz i film wyrezyseruje to powstaje dzielo godne uwagi z wyraznym klimatem lat 80tych. Pokazal to wielokrotnie... Ostatnio w RAMBO4, ROCKY6 i EX1
Końcowa walka w Niezniszczalnych 1 była najlepsza, było tam wszystko co powinien mieć dobry film akcji to była prawdziwa masakra w stylu Rambo w kolejnych częściach końcowe walki też były dobre, ale to właśnie w jedynce wyszło to najlepiej. Mam nadzieje, że jeśli Niezniszczalni 4 powstaną to właśnie sam Stallone stanie, za kamerą.
Jest dokladnia tak jak mowisz... Tylko STALLONE jest w stanie zrobic to w swoim stylu podobnie jak EX1 i RAMBO4. Ma talent do tego typu kina i z reka na sercu powiem ze marze by ewentualny EX4 byl jego rezyserii i z jego scenariuszem w calosci. W EX2 i EX3 wyraznie wyczuwalem ze juz ktos z SYLVKIEM ingerowal w scenariusz...
Fakt, można zniszczyć porządny scenariusz, ale z marnego scenariusza nic nie wyjdzie. Nie znam tu za bardzo nikogo, ale gdyby była taka opcja, to scenariusz powinien napisać Shane Black. Zna się na akcji i ma poczucie humoru. Ale pewnie jest wiele talentów. Może teraz Stallone miał więcej do powiedzenia. Moim zdaniem facet ma dobre pomysły, ale potrzebuje kogoś, kto mu to pomoże dopracować.
W ogóle to pisze się dużo o przecieku do neta, ale moim zdaniem to żadne wytłumaczenie. Była kategoria R i zarobiła. Teraz dali PG-13, żeby przyciągnąć młodzież. Nie przyciągnęli młodzieży, ale skutecznie odstraszyli fanów. I cała akcja promocyjna na nic.
Na pewno szybkie pojawienie się filmu na torrentach przyniosło spore straty. Ale wiele osób, które poszłoby do kina, i tak poszło. Ci, co i tak czekaliby na torrenty, poczekali trochę krócej. No i w ogóle słaby film, czyli boom na otwarcie, a potem spore spadki, bo wszystkie kolejne tygodnie zależą głównie od opinii znajomych. Nie wyszło otwarcie, bo niecałe 16 milionów jak na taki film to żenada, a kolejne tygodnie tylko potwierdzają, że film słaby, bo drugi weekend to już 6,5 miliona. Trzeci weekend - 3,5 miliona. Zobaczymy, jak będzie jutro. Ale piszę o amerykańskim box office.
Andrew Davis lubił kręcić bardziej ambitne filmy akcji ,nie naładowane zbyt dużą ilością akcji .Tak jak napisałeś trochę wycisnoł trochę przyzwoitego aktorstwa z Norrisa i Seagala .Nakrecił ,,Ściganego ,, z Fordem ,wątpię czy poszedł by na taką opcje jak ,,Exp4 ,,.Z pewnością ,,Exp4 ,, z nim było by mocne scenariuszowo ale mniej dynamiczne ,mniej jajcarskie ,głupkowate itp .
To musisz teraz obejrzeć ,,Kod Milczenia ,, Norrisa bo to był debiut Davisa w kinie akcji i potwierdzenie talentu tego reżysera .
,,Exp4 ,, miało by sens i logikę powstania tylko gdyby twórcy filmu zrobili tak jak ty piszesz Punisher ,tak jak piszę Nick Error ,Caleb 83 ,Henry i ActionMan itp I wielu innych prawdziwych fanów co się znają na kinie akcji jak mało kto ale oni przecież tego nie zrobią !!! Nie łudżmy się ,że nagle doznają jakiegość wielkiego olśnienia .Po za tym aktualne czasy nie sprzyjają powstawaniu dobrym prawdziwym filmom akcji ,nie te czasy ,nie ten klimat ,nie ta moda ,nie te zapotrzebowanie ,nie ta widownia ,nie te społecznie ,kulturowe ,polityczne trendy na mięśniaków itp Po za tym ,Bez Jaj !!! -Nie uczmy ojca robić dzieci -tak chce się powiedzieć czytając wszystkie opinie dotyczące poprawki ,,Exp3 ,, i planów ,,Exp4 ,,
nie oszukujmy się,słaby wynik jest spowodowany wyciekiem długo przed premierą -smutne
Tak obiektywnie patrząc gdyby nie wyciek ta cześć była by najbardziej kasowa : Mega Epicka Obsada najlepsza z całej seri ,PG -13 -dopływ młodych świeżych fanów kina akcji ,Lutz -kolejna porcja jego wielbicieli oraz wielbicielek na tym filmie ,Ortiz też by przyciągnoł fanów boksu ,Ronda -miłośnicy MMA .Po za tym ta seria jest z cześci na cześć coraz bardziej znana i słyniejsza ,wrecz kultowa .Muzyka Genialna ,Niezapomniane momenty z filmu np Spinka Młodych z Starszą Gwardią ,Scena śpiewania piosenki przez młodych itp Szkoda że był wyciekł .....
Nie zapominaj genialnej sceny w furgonetce jak GIBSON rewelacyjny dialog prowadzil... Kultowa scena jest z BANDERASEM w roli GOLGO... Ten film blyszczy dzieki tym 2 panom i ich dialogom nie mlodzikom ktorzy udawali specow od informatyki a prawda jest taka ze to co tam pokazali jest smieszne i nieprawdziwe...
Przecież to był sarkazm co pisałem .... Śmieszą mnie ludzie co uważają że ,,Exp3 ,, ma słaby wynik tylko i wyłącznie z powody wycieku .Skoro był wyciek coś musiało być przyczyną tego .
I chwała wyciekowi!
Przynajmniej sporo osób nie natknęło się na minę. Qrvvowanie byłoby, jak jasny gwint - kasę w błoto wywalić.
OMG.......... dobije do 180 to na EX4 odbiją sobie za EX3..... proste...... oczywiste, że EX4 na siebie zarobi..... wypadałoby żeby ktoś zginął np: SLY, ARNIE, STATHAM
Głównie ma SLY zginąć....... scenariusz znów zdu
OMG.......... dobije do 180 to na EX4 odbiją sobie za EX3..... proste...... oczywiste, że EX4 na siebie zarobi..... wypadałoby żeby ktoś zginął np: SLY, ARNIE, STATHAM
Głównie ma SLY zginąć....... scenariusz znów zdu
Skąd masz te dane ? Według tego portalu : http://www.the-numbers.com/person/135950401-Sylvester-Stallone#tab=acting
Też już o tym dawno pomyślałem .Niech by nie daj boże Sylwek naglę wysiadł na serce albo Arni zginoł w wypadku samochodowym albo Jason stracił życie albo stał się kaleką co by było z tą serią ?
No właśnie o tym miałem na myśli pisząc o Jasonie -sceny kaskaderskie w jego filmach .Jeszcze może
Lundgren zachorować na Malarie lub wirus Eboli go zatakuje i praktycznie seria leży .Brak nazwisk reaktywujących tą serię .No chyba że na krecą inny film pod nazwą ,,Niezniszczalny ,,(Steven Seagal )