W takim razie należy ponownie zatrudnić JCVD w roli brata bliźniaka, Van Damme wpadł na dobry
pomysł, aby zagrać go ponownie.
Barney Ross nieźle by się zdziwił jakby go zobaczył, nasz brat bliźniak to strzał w dziesiątke +
wykluczyć młodą ekipę= perfekcja...
To jest po prostu najlepszy pomysł.
K***a dajcie już spokój z tymi braćmi, bliźniakami ch*j wie kim jeszcze. Nic nie mam do Van Damme'a, ale to że w paru filmach grał w podwójnych rolach (Maksimum Ryzyka, Replikant) nie znaczy że musi znowu trafiać do Niezniszczalnych i jeszcze w identycznej roli. Był w Ex2, miał dobrą rolę, zbira stojącego na czele organizacji przestępczej, to po co go pchać po raz drugi? I jeszcze jako "dobry brat-bliźniak" - błagam...
W "Niezniszczalnych" nie potrzeba braci, bliźniaków ani większej rodzinki - to nie jest "Moda na Sukces". Niezniszczalni mają być typowym kinem akcji: czasem strzelanina, czasem bijatyka, ale no k***a jak słyszę że JCVD ma być "znowu" jako niby-bliźniak albo Chris Hemsworth jako brat-mściciel bohatera granego przez jego młodszego brata (Liama) to mi się rzygać chce. Każdy z aktorów kina akcji może mieć pojedynczy epizod - ale po co go rozrastać? Tylko dlatego że w innych filmach to się sprawdziło?
Bliźniak to dobry pomysł, zwłaszcza, że EX2 był rewelacyjnym kinem akcji a sam JCVD miał zaje.... rolę.
Poza tym film będzie w R i zobaczymy znów świetny pojedynek jcvd vs****, nie będzie młodej obsady to będzie po prostu Ex3 tylko, że zemsta Van damma a nie Gibsona a to przecież się każdemu spodoba, Ex3 przebije bez problemu..... pomysł van damma i się z tym zgadzam, niech Sly pomyśli....
Chce sukces, ale nie widzę go w ponownym angażowaniu Jcvd. To kiepski pomysł, ponieważ złego Van Damma już mieliśmy, a dobry Van Damme jest zupełnie nielogiczny z względów fabularnych (Barney odciął głowę jego bratu i ten ma się nimi do niego przyłączyć? Gdzie w tym sens?). Jak sobie wyobrażasz wprowadzenie tej postaci? Bo ja sobie tego nie wyobrażam i podejrzewam, że byłby to totalny strzał kulą w płot.
Widzę sukces w przywróceniu R-ki, wywaleniu młodziaków, powrotu do stylu Ex1 i zaangażowaniu TYLKO aktorów kina akcji. Zero gwiazd takich jak Ford, a obsada składająca się faktycznie z legend lat 80/90-tych. Przede wszystkim powinni zaangażować J. Chana, N. Cage'a, S. Seagala (o ile ten łaskawie się zgodzi i schudnie nieco), D. Yena, Rourke (byłoby miło gdyby wrócił), jakiegoś tam Rocka czy innego pakera oraz kilka nazwisk z kina akcji klasy D, takich jak Matthias Hues, do ról epizodycznych.
Do tego jeszcze kilka zwrotów akcji, żeby zakryć dupną fabułę i kilka porządnych scen walk wręcz. Oczywiście zaangażować do nich aktorów którzy coś potrafią, czyli Chana, Li, Yena, Lundgrena, Stathama, Snipesa, a nie Banderasa jak to zrobili w trójce -.-
Powinni też zadbać o to, żeby każdy z aktorów dostał jakąś dobrą scenę i żeby każdy był przez te 10 minut na ekranie.
Zły Van Damme już był. Starczy z niego. Jest jeszcze lista innych aktorów do kontynuacji.
Szczerze mówiąc to mam nadzieję, że czwórki nie będzie, ale jeśli ma być to niech będzie już ostatnią częścią.
Brat blizniak pomysł wypali, grał w podobnych rolach, przypomnij sobie.
Poza tym EX4 będzie restartem trójki, po prostu Ex4 to prawdziwe Ex3.
Nie wypali... rozumiem, że podobne zagrywki przechodziły w latach 90-tych, ale tutaj to nie przejdzie. Równie dobrze, mogą przyszyć głowę jego postaci z dwójki i zrobić z niego Uniwersalnego Żołnierza. Przecież raz taki pomysł wypalił, więc czemu tym razem nie? Moim zdaniem potrzebny im nowy czarny charakter, a najlepiej cała ekipa złych.
Być może Ex4 będzie restartem trójki, a być może kontynuacją - tego nie będziemy wiedzieć aż do samej premiery filmu. Myślę, że Sly ma ogromne problemy z producentami. Podejrzewam, że to właśnie przez nich Ex3 dostał pg-13 i młodzieżowy styl.
I ta muzyczka Eminema, mówi samo za siebie..
Lepszy czarny charakter od van damma? nie ma.
Seagal'a bym zobaczył ale on ma UNDER SIEGE 3 w planach......
Reno mi pasuje, Russel? The Rocka nawet nie chce..... weź
Twój powyższy post - Van Damme zrobił swoje w 2-ce i na tym koniec ku*wa, więc możesz zamknąć już ryj i skończyć pisać brednie!
JCVD gryzie glebę i niech tam zostanie, a na jego miejsce jest od ch*ja kolesi, mianowicie:
* Pierce Brosnan
* John Travolta
* Kurt Russell
* Clint Eastwood
* Nicolas Cage
* Mr. T
* Milla Jovovich i w ch*j innych, których nie jestem w stanie se przypomnieć! xD
No pomysł z bliźniakiem jest durny. Wystarczająco już za dużo Van Damme grywał bliźniaków czy tam innych klonów.
W 2015 podobno zdjęcia się zaczną :D
A co z RAMBO 5? zdjęcia miały się w tym miesiącu zacząć.... wiesz coś o tym?