Niezniszczalni 4

Expend4bles
2023
4,5 11 tys. ocen
4,5 10 1 10639
3,1 11 krytyków
Niezniszczalni 4
powrót do forum filmu Niezniszczalni 4

Wiem, wiem, wiem nierealne marzenie ale z ogromną chęcią bym zobaczył Clinta Eastwooda w
kolejnej odsłonie "Niezniszczalnych". Tak, mam pojęcie ile ma lat i że Jego zaangażowanie by
kosztowało wytwórnię ładną sumę bo to aktor związany węzłem iście małżeńskim z Warner
Brothers i wypożyczenie Go z tamtej wytwórni byłoby dlatego kosztownym przedsięwzięciem ale
myślę że warto. Nieco by to serię nobilitowało bo jak na razie są tam ikony kina akcji z lat 80-tych
i 90-tych głównie i wiele osób widząc na plakacie nazwisko : Stallone, Schwarzenegger,
Eastwood kupiłoby bilet "w ciemno" bo Clint to pewien wyznacznik jakości, mimo że nie zawsze
filmy z Jego udziałem były udane ma grono fanów czy nawet wyznawców. Ostatnimi czasy grywa
bardzo rzadko a jeśli już to są to role takie jak trener czy to w boksie czy w bejsbolu. Dobrze by
było jakby mógł wrócić do korzeni czyli do kina gdzie głównym napędem jest akcja. Nadal
bowiem jest w formie, dba o siebie , ćwiczy, biega. Nie pisze by zaraz miał jakieś akrobacje
wyczyniać ale rola twórcy oddziału "Niezniszczalnych" , który zostaje pojmany ze względu na zbyt
dużą wiedzę na temat służb specjalnych jakiegoś tam kraju i aby oddział Stallone przybył z
odsieczą. Z chęcią bym to zobaczył. Jakie jest Wasze zdanie na ten temat ?

ocenił(a) film na 4
Bronson87

Zgadzam się. Clint mógłby zagrać. Nawet jakiś kozacki epizod:) Mógłby Stallone z nim zagadać. Choć są małe szanse

ocenił(a) film na 7
Bronson87

Eastwood dostał "zaproszenie" do Expendables, ale odmówił. Powiedział że może co najwyżej kiedyś zostać reżyserem kolejnej części.

Bronson87

Bardzo fajny pomysł. Szkoda że Clint odmówił fajnie byłoby go zobaczyć w jakiejś nowej produkcji stara gwardia rządzi ;d. Co do obecnej odsłony muszę stwierdzić że nie bardzo podoba mi się gra młodszej ekipy a w szczególności tej kobitki. W momencie planowania misji odczułem brak jakiegokolwiek respektu do człowieka który ich przyjął wymądrzanie się jakoś nie przekonało mnie to. W kolejnej części Barney powinien odmówić jakiejś misji na co młoda ekipa by się nie zgodziła i chcieliby dorobić na boku poza okiem szefa, przeżyłby tylko jeden np ten od który zeskoczył z klifu ze spadochronem a znana nam wszystkim ekipa zrobiła by po raz kolejny dobrą staromodną demolkę.

użytkownik usunięty
Bartek_Szczerbiak

Jeśli już to Eastwood zagrałby kogoś z CIA lub jakiegoś bosa najemników. ;) Nie wyobrażam go sobie w roli rodem ze "Złota dla zuchwałych".

Bronson87

Clint mógł zagrać w EX 3 rolę Bonaparte, albo chociażby kupca, którego zagrał Davi.

Bronson87

Jeśli by Clint Eastwood zagrał w tym filmie to naprawdę było by coś :D Jedna scena z nim podniosła by poziom tego filmu o klasę. Serio chciałbym to zobaczyć.