Niezniszczalni 4

Expend4bles
2023
4,5 11 tys. ocen
4,5 10 1 10636
3,1 11 krytyków
Niezniszczalni 4
powrót do forum filmu Niezniszczalni 4

1. Stallone
2. Neeson
3. Cage
4. Seagal
5. Pacino
6. Diesel
7. Johnson
8. Norris
9. Schwarzenegger
10. Chan

AceVentura79

Seagal to ciota sam to przyznał mówiąc że z pajacami się nie gra
Norris już drugi raz sie nie namówi
Chan z chęcią zagra o ile bedzie pozytywnym bohaterem, sam to przyznał
reszta ok, ale zgubiłes głównego bohatera - Statham
skoro Pacino czemu nie DeNiro, jemu bliżej do tego gatunku
Danny Treyo jako czarny charakter byłby super z tą mordą

AceVentura79

Moja to:

Stallone, Schwarzenegger, Statham, Jackman, Butler, Cage, Diesel, Craig, Johnson, Russell, Snipes

AceVentura79

Stallone, Statham, Jackman, Butler, Diesel, Craig, Snipes, R. Armitage, Schwarzenegger, Banderas

AceVentura79

1.Sly. 2Arni 3.Statham. 4 Noriss. 5 Ford. 6 Eastwood. 7. Willis ( który gra teraz czarny charakter) 8 Bryan Cranston (który mógłby zagrać znowu narkotykowego bossa + aktor grający Mike też byłby spoko do filmu ) 9. Whalberg. 10.Jet Li. 11.Daniel Craig. 12 Banderas. 13. The Rock. 14 Diesel ( który byłby kierowcą, siedziałby w więzieniu za udział w nielegalnych wyścigach, ekipa go odbija bo jeden z czarnych charakterów lubi wyścigi i tak mogą się do niego zbliżyć ) 15. Snipes. 16. Tom Cruise ( kolejny czarny charakter współpracujący z Willisem i Cranstonem)
17. Samuel L Jackson ( grałby jakąś szychę ) Chyba tyle. Jeśli miały by być kobiety to 18. Rhona Mitra 19. Beckinsale 20. Brawster

Czarny_Piotrus2013

Willis już wypadł z gry jak to powiedział Ford :) Zresztą jeden aktor grający w tej samej serii 2 różne postacie to moim zdaniem bezsens. Chyba że jakiś brat bliźniak po złej stronie mocy. Ale to już by było zbyt naciągane nawet jak na "Niezniszczalnych", chociaż jakieś standardy sensowności trzeba zachować.

krzysiek_666

Ta tylko można to podciągnąć zginął lub go wyrzucili, a teraz się mści. Choć w sumie to wszystko już było.

AceVentura79

Trejo, Diesel, Neeson i Russell. Zamiast tych młodych bo byli irytujący. No i Banderas, który moim zdaniem skradł show rescie. Byłem na maratonie "Niezniszczalnych" i w scenach z jego udziałem publiczność była posikana ze śmiechu. Świetnie zagrał taka natrętną gadułę. No i Arniego mogłoby być więcej.

ocenił(a) film na 7
krzysiek_666

Banderas był wqrwiający

AceVentura79

Ostatnio oglądałem Sabotage z Arnim. I według mnie ciekawych nabytkiem byłby Joe Manganiello.

ocenił(a) film na 7
qh4r18

Moje propozycja
Szwarcuś ,Statham,Stallone ,Jet li ,Vin Diesel ,Pierce Brosnan ,Liam Neeson,Daniel Olbrychski ,Dwyne Johnson ,Jackie Chan ,Sammo Hung ,Al Pacino ,Dennis Rodman , Robert De Niro ,Michael Jai White ,Michael Dudikoff ,Kennen Ivory Wayans ,Michaił Porechenkow,

Czarne charaktery -propozycje
Jack Nicholson , Javier Bardem ,Danny Trejo , Bolo Yeung ,Michael Caine ,Gary Busey ,Patrick Kilpatrick .Tony Todd ,

giovanni50

Ja bym dodał jeszcze do twojej propozycji Cage'a i może Neill'a. Cage pasuje właśnie do takich gatunków filmowych a Neill by mógł być czarnym charakterem.

ocenił(a) film na 7
AceVentura79

Jeszcze Gary Stretch

ocenił(a) film na 7
giovanni50

Donnie Yen, Tony Jaa, Tom Cruise, Keanu Reeves.

ocenił(a) film na 7
Iron_Maiden

Tylko nie Tom Cruise - nienawidze scjentologa

ocenił(a) film na 7
giovanni50

Ja tez tego nie popieram. Ale to jeden z moich ulubionych aktorów, filmy ma klasowe. To mu trzeba oddać.

ocenił(a) film na 7
Iron_Maiden

Walkiria była do d....
Kolejna propozycja Matt Schulze :)

ocenił(a) film na 7
Iron_Maiden

Rick Yune

ocenił(a) film na 7
giovanni50

Bruce Payne, Matt Damon, Will Smith

użytkownik usunięty
giovanni50

Billy Blank :) ... Odrodzenie szatniarza :)

ocenił(a) film na 7

Blanksa widziałem w Równowadze sił
Michael Dudikoff by sie nadawał

użytkownik usunięty
giovanni50

A to mało z Nim widziałeś :).. Pojedynek i Szpony orła lub CIA były w jego wykonaniu w tamtych czasach świetne TC 2000 też jak na tamte czasy nie wiem jak by się teraz to oglądało :)... Jak Dudikof to i Mark dacascos nikt w ekipie nie wymiata Capoeirą :)

użytkownik usunięty
giovanni50

Carl Wathers jako czarny charakter idealny w końcu grał u boku Stalla, Arniego i Lundgrena :)

użytkownik usunięty

Benicio Del Toro jako czarny charakter! No i Seagal oczywiście.