1. Stallone
2. Neeson
3. Cage
4. Seagal
5. Pacino
6. Diesel
7. Johnson
8. Norris
9. Schwarzenegger
10. Chan
Seagal to ciota sam to przyznał mówiąc że z pajacami się nie gra
Norris już drugi raz sie nie namówi
Chan z chęcią zagra o ile bedzie pozytywnym bohaterem, sam to przyznał
reszta ok, ale zgubiłes głównego bohatera - Statham
skoro Pacino czemu nie DeNiro, jemu bliżej do tego gatunku
Danny Treyo jako czarny charakter byłby super z tą mordą
Moja to:
Stallone, Schwarzenegger, Statham, Jackman, Butler, Cage, Diesel, Craig, Johnson, Russell, Snipes
1.Sly. 2Arni 3.Statham. 4 Noriss. 5 Ford. 6 Eastwood. 7. Willis ( który gra teraz czarny charakter) 8 Bryan Cranston (który mógłby zagrać znowu narkotykowego bossa + aktor grający Mike też byłby spoko do filmu ) 9. Whalberg. 10.Jet Li. 11.Daniel Craig. 12 Banderas. 13. The Rock. 14 Diesel ( który byłby kierowcą, siedziałby w więzieniu za udział w nielegalnych wyścigach, ekipa go odbija bo jeden z czarnych charakterów lubi wyścigi i tak mogą się do niego zbliżyć ) 15. Snipes. 16. Tom Cruise ( kolejny czarny charakter współpracujący z Willisem i Cranstonem)
17. Samuel L Jackson ( grałby jakąś szychę ) Chyba tyle. Jeśli miały by być kobiety to 18. Rhona Mitra 19. Beckinsale 20. Brawster
Willis już wypadł z gry jak to powiedział Ford :) Zresztą jeden aktor grający w tej samej serii 2 różne postacie to moim zdaniem bezsens. Chyba że jakiś brat bliźniak po złej stronie mocy. Ale to już by było zbyt naciągane nawet jak na "Niezniszczalnych", chociaż jakieś standardy sensowności trzeba zachować.
Ta tylko można to podciągnąć zginął lub go wyrzucili, a teraz się mści. Choć w sumie to wszystko już było.
Trejo, Diesel, Neeson i Russell. Zamiast tych młodych bo byli irytujący. No i Banderas, który moim zdaniem skradł show rescie. Byłem na maratonie "Niezniszczalnych" i w scenach z jego udziałem publiczność była posikana ze śmiechu. Świetnie zagrał taka natrętną gadułę. No i Arniego mogłoby być więcej.
Moje propozycja
Szwarcuś ,Statham,Stallone ,Jet li ,Vin Diesel ,Pierce Brosnan ,Liam Neeson,Daniel Olbrychski ,Dwyne Johnson ,Jackie Chan ,Sammo Hung ,Al Pacino ,Dennis Rodman , Robert De Niro ,Michael Jai White ,Michael Dudikoff ,Kennen Ivory Wayans ,Michaił Porechenkow,
Czarne charaktery -propozycje
Jack Nicholson , Javier Bardem ,Danny Trejo , Bolo Yeung ,Michael Caine ,Gary Busey ,Patrick Kilpatrick .Tony Todd ,
Ja bym dodał jeszcze do twojej propozycji Cage'a i może Neill'a. Cage pasuje właśnie do takich gatunków filmowych a Neill by mógł być czarnym charakterem.
Ja tez tego nie popieram. Ale to jeden z moich ulubionych aktorów, filmy ma klasowe. To mu trzeba oddać.
A to mało z Nim widziałeś :).. Pojedynek i Szpony orła lub CIA były w jego wykonaniu w tamtych czasach świetne TC 2000 też jak na tamte czasy nie wiem jak by się teraz to oglądało :)... Jak Dudikof to i Mark dacascos nikt w ekipie nie wymiata Capoeirą :)
Carl Wathers jako czarny charakter idealny w końcu grał u boku Stalla, Arniego i Lundgrena :)