- nieoficjalnie czwarta część dostała zielone światło
- Seagal jest bardzo bliski objęcia roli głównego antagonisty w filmie (podobno Sly przekonał producenta Lernera, by zapomniał o przeszłości)
- Sly został przekonany przez producenta by jeszcze raz wcielił się w role Barney Ross’a (krążyły plotki, że Sly chce zakończyć swoją przygodę z serią po nakręceniu trzeciej części)
- Sly z Lernerem spróbują przekonać Jackiego Chana by ten odłożył na bok swoje wielkie ego i zagrał nawet niewielką rolę w czwartej części
- producent Lerner chce znów kręcić w Bułgarii, Sly za to chce przenieść się do jakiegoś tropikalnego kraju jak Meksyk czy Kuba.
Chan ma wieksze ego od Seagala heh jasne. Po drugie zawsze uważałem, ze ktos kto nakręcil pięć części Rambo i sześć Rocky'ego nie poprzestanie na trylogii.
"Sly z Lernerem spróbują przekonać Jackiego Chana by ten odłożył na bok swoje wielkie ego i zagrał nawet niewielką rolę w czwartej części"
Jak mu chcą dać tyle czasu ekranowego co Norrisowi w Ex2 to niech się nie dziwią, że nie chciał. I tu nie chodzi o wielkie ego, bo z tego co czytałem/oglądałem wywiady, to Chan był bardzo zainteresowany grą w Ex3. Wystarczyło znaleźć dla niego miejsce, a nie marnować czas na młodziaków.
Chyba Dentarg marnujesz czas i gadasz do ściany niestety, bo większość i tak uważa, że "Chan ma wielkie ego". Żałosne.
Gość, który dla filmów akcji wielokrotnie narażał życie chyba zasługuje na więcej niż parę minut.
I pomyśleć, że producenci woleli ten czas przeznaczyć na Ortizów czy Lutzów. Jak oglądałem 1-minutowy, najnowszy, trailer to faktycznie czułem lekkie rozczarowanie tymi czterema nazwiskami zamiast których mogło pojawić się "Chan".
Jak dla mnie to spartolił sprawę producent lub Sly. Takich scen walki jak Jackie Chana to Lutzy mu nie zrobią. Nie mówiąc już o kaskaderce.
- To było wiadome, że czwórka powstanie. Kto wie czy nie powstanie i piątka.
- Seagal nie zagra, mówię wam to już dzisiaj. Jako główny antagonista nie pasuje. Z roku na rok Steven coraz gorszy.
- Kto by pomyślał, że Sly chciał się wycofać? :D
- Cholera Jackie ty chyba za dużo chcesz?
- Jestem za innym krajem. Pieprzyć tą Bułgarię.
Niech nakręca część w Polsce, część na Ukrainie, a motywem przewodnim będzie odbicie tajnej bazy na Krymie z rąk Specnazu xD
Mogliby zaangażowac naszych asiorów: Bogusia, Pudziana, Drwala, Mameda. :)