Niezniszczalni 4

Expend4bles
2023
4,5 11 tys. ocen
4,5 10 1 10636
3,1 11 krytyków
Niezniszczalni 4
powrót do forum filmu Niezniszczalni 4

Zrehabilitować się po takiej porażce jak Ex3, ale miejmy nadzieję że twórcy przeanalizują porażkę. Trzeba nie zapraszać lalusiów w disnea i zmierzchów do grania w filmie. Trzeba nie dawać filmu do reżyserki beztalenciom na miarę Bolla. Jak to zostanie zrobione będzie dobrze.

frycek49

Już lepiej by było gdyby sam Sly się zabrał za reżyserię czwartej części, bo w pierwszej części wyszło mu to nienajgorzej. Dobry byłby też Simon West, reżyser drugiej części. I na przyszłość dokładnie nie zatrudniać żadnych gwiazdeczek pokroju Kellana Lutza czy babochłopów jak Ronda Rousey.

Conan_z_Cymerii

Jeszcze Ronda może być, ale Lutza faktycznie mogli sobie darować.

frycek49

Właśnie Ronda mi się najmniej podobała. W głównej mierze przez te suche one-linery, które wywoływały we mnie raczej politowanie niż śmiech.

Conan_z_Cymerii

Ale z drugiej strony do filmów akcji często zapraszano rozmaite fighterki. Ona jeszcze mogła sobie być, mimo że ulubioną zawodniczką nigdy nie była. Choreografie walk nawet niezłe miała.

frycek49

Mogłaby zostać gdyby w następnej części inaczej rozpisali jej rolę.

Conan_z_Cymerii

Ja bym wolał Michelle Waterson w następnej części. Ona by mogła pokopać.

frycek49

Według mnie dobra byłaby też Michelle Rodriguez.

Conan_z_Cymerii

A jeśli już mają dać jakąś kobietę u władzy ( jak Church ) to niech to będzie Sigourney Weaver.

frycek49

Jakiej porażce człowieku ?

arnie47

3ka nie była najlepsza nie?

frycek49

Nie zastanawiałem się, ale dla mnie super.

arnie47

Dla mnie największe rozczarowanie roku.

frycek49

Współczuje ci...

Piotrunus

Ja Tobie też.

frycek49

Dosyć tego miziania się z kategorią PG13 i próbami pozyskania młodego widza. Brak krwi w filmie akcji ? Żart i to słaby. To tak jakby oglądanie Power Rangers +50 Musi nastąpić powrót do formuły kina akcji z lat 80-tych w tym kategoria wiekowa NC-17 / R. Muzyka w klimacie a nie tak bez składu i ładu. Aktorzy mogą być młodzi ale lepiej dobrać a nie twarzyczki takie aby dziewczyny też na ten film się wybrały. I najważniejsze ! Sylvester Stallone za kamerą.