macie swoje typy na przeciwnika? :D ja bym chętnie widział dany trejo :D
Czemu!? Reeves grał w świetnych filmach akcji. Na czarny charakter pasuje. I to bardzo.
Może da się w końcu namówić Roberta De Niro miał grać w pierwszej części tego skorumpowanego agenta on, ale zamiast Niego dali Erica Robertsa nic do Niego nie mam dobrze sobie poradził w filmie Najlepsi z najlepszych z 1989 roku, więc może teraz na Expedables 4 da się namówić Roberta De Niro wnioskuję to chociażby po współpracy obu panów nad filmem Legendy ringu, a jak nie Jego to widziałbym takich aktorów jak Tommy Lee Jones Cary Hiroyuki Tagawa Christopher Lambert tylko musiałby mieć kamienną twarz twardziela a nie wiem czy potrafiłby to zagrać tak do końca, miałbym ochotę na tego świrusa Lance Henriksena ale ten pan ma już 74 lata więc szczerze wątpię.
De Niro podobno dostał już propozycje zagrania w EX4. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Nie gniewaj się, ale tak naprawdę ten Twój post niewiele mi powiedział wiadomo jest czy Robert De Niro poważnie to rozważa czy było to raczej na bazie luźnej propozycji dla Niego? A jak nie on to kogo byś jeszcze widział jako głównego złego? Ja Tommy Lee Jonesa on ma taki wygląd elegancika w garniturze z wyrazem twarzy gościa, którego nie można lekceważyć:) Wiesz chętnie zobaczyłbym Briana Boswortha jako głównego goryla tego powiedzmy Tommy Lee Jonesa jeśli z Robertem De Niro im nie wyjdzie. I powiedzmy potyczkę Briana Boswortha i Dolpha Lundgrena na pięści pojedynek nasterydowanych troglodytów takiej pierwotnej siły, bo tak mi się kojarzą Ci panowie, sorry jeśli obrażam ich fanów. No wiesz w starym stylu na koniec Dolph Lundgren nadziałby Briana Boswortha na stalowy pręt i gdy jeszcze nadziany Brian Bosworth żyje, Dolph Lundgren skręca mu kark swoją mocarną łapą z tekstem ,, You lose. ,, tak chłodno mówione nawiązanie do Jego najsłynniejszej postaci Ivana Drago. Biliby się w jakimś kanale nie ściekowym, ale w podziemiach gdzie woda na nich kapie jak deszcz krew i zmoczone wodą mięśnie które świecą. Miałaby to być taka główna walka przed końcową walką Sylwestra Stallone z Robertem De Niro lub Tommy Lee Jonesem jak ci się podoba pomysł walki wikinga, bo tak Go nazywam:). Mam na myśli walkę kilkuminutową i pokazaną tak jak walka Sylvestra Stallone z Jean Claude Van Damme.Taka uwaga, wątpię by Sylvester Stallone dał Dolphowi Lundgrenowi taką szansę mimo wszystko w tej serii czuć Jego megalomanie on musi mieć najlepszą walkę a szkoda bo chętnie bym zobaczył wikinga w takiej akcji.