Widocznie ten wampir nie boi się światła. Ooo, albo on jest rodzajem dhampira, który toleruje wiązki światła...? :o
Dhampir to potomek wampira i żywej śmiertelniczki. A porównaj Dhampir z imieniem Damian. Prawie nie ma różnicy. :p
Dobra Damian, żartuję sobie trochę.
A teraz poważnie. Masz zamiar oglądać ten film ''Disco Polo''? Ja chciałam, ale jak się dowiedziałam, że będzie tam ten gościu z Weekendu, to mój zapał jakoś znikł.
a co nie lubisz go? wkoncu to on jest jednak tworcą nawrotu disco polo bo ona tanczy głownie wywołała ten szum,a co do filmu to potem pewnie sciagne ale do kina nie zamierzam isc,szkoda ze m.miller sie nie zgodził zagrac bo jego najbardziej lubie.
my tu gadu gadu a boys wydal dzis kolejny hit tym razem w duecie
https://www.youtube.com/watch?v=7i6MQ46_Qkg
Ludzie z ciekawości chcieli zobaczyć co to za badziewie i stąd masz tyle odsłon. Wiele kiepskich piosenek ma dużo wyświetleń.
zaden badziew!! wiele klipow disco ma wielomilionowe odslony i to nie przypadek,taki boys to mistrz i tylko glupiec nie przyzna mi racji,kazda jego piosenka to hit a ty mozesz mu tylko zazdroscic
W takim razie jestem głupcem, bo racji Ci nigdy nie przyznam. Nie mam czego mu zazdrościć. Gdybym był muzykiem to na pewno bym nie tworzył Disco Polo.
Panowie: damiano i granato!
Jest jeszcze coś takiego jak: gusta.
Damiano: do jasnej ciasnej! Jeżeli ktoś nie słucha diso polo, bo po prostu nie gustuje w takiej muzyce, to nigdy nie przyzna Ci racji. Zrozum to w końcu, cholerny dzieciaku!
Granat: Nie musisz przyznawać mu racji, bo masz do tego prawo, skoro nie gustujesz w muzyce disco polo.
Jeden człek nie może pojąć, jak można słuchać disco polo podczas, gdy drugi człek zastanawia się, jak można słuchać metalu, czy innej muzyki. To leży w gestii gustu i z tym nic nie wskóracie.