Przed obejrzeniem nie wiedziałem, że to science fiction. Myślałem, że to film o śniadych i czarnolicych "inżynierach i doktorach" płynących do Europy, a tu... niespodzianka. To biali uciekają z Hiszpanii przed jakimś piSSowskim "Reżimem" :-D . Ogólnie film można obejrzeć, ale szału nie ma. Mnie raził brak dbałości o szczegóły. Laska siedzi w kontenerze już 28 dzień, sra do pudełek Tupperware i żre własne łożysko, ale pod paszkami gładziutko jak na pupie niemowlęcia, a nóżki równie pięknie wydepilowane :-D . Film na raz. Obejrzeć i zapomnieć.
Po co i dla kogo się tak unosisz? Warto? Krwi sobie psuć, Pluć jadem? Jakbyś krytykował mój wybór polityczny, to albo bym sobie pomyślał "mam to w nosie, myśl co chcesz", albo spróbował z Tobą porozmawiać (zależy od okoliczności) ale nie odpalałbym trybu "szczekająca chihuahua", bo to absolutnie nic dobrego nie przyniesie. Patrz. Namówisz kogoś w ten sposób? Przekonasz go? Czy chcesz po prostu poczuć się lepszy? A może jednak coś Ci tam w głowie kołacze, że coś tu nie gra i stąd ta niepotrzebna agresja?
cewek zulu88 skomentował to w ten sposób: "To biali uciekają z Hiszpanii przed jakimś piSSowskim "Reżimem" , więc debilu nie komentuj jak nie do ciebie, albo z rezimowego PISoweskiego kraju wypier...., bo nie potrzeba tutaj debili
i o tym własnie mówiłem. Już "debilu nie komentuj". Napisał przedmówca o reżimie, uderzając w pis, owszem, jednak jest różnica między krytykowaniem partii, nawet porównując ich do nazizmu, a wyzywaniu innych od pedałów i wylewaniem nienawiści w ten sposób. Tak samo jak do mnie. Debilu? Serio? Stać Cię na więcej, uwierz w siebie:)