PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=173658}
5,0 471  ocen
5,0 10 1 471
Night Skies
powrót do forum filmu Night Skies

Dawno nie było tak dobrze zrobionego filmu SF (atmosfera, efekty specjalne). Gorąco polecam, nie zawiedziecie się. Jeśli ktoś tego nie widzi, to znaczy że oglądał film na suto zakrapianych imieninach u cioci, mając odbiornik TV po przeciwnej stronie stołu, ewentualnie w hali maszyn. Wtedy można sobie zrąbać najlepszy film. Night Skies należy oglądać w nocy, najlepiej samemu, światła wyłączone, no ew. jakaś mała lampka nocna.

facet o czym ty mówisz bałeś się tam czegoś ja tego sera na koncu co sie w nim taplali

użytkownik usunięty
gregory666

bo oglądałeś go w hali maszyn. gratuluję.

ocenił(a) film na 5

mnie również sie podobał, imho bardzo dobry slasher SF bazujacy na autentycznej historii, moze brutalnosci w nim duzo mniej niz np piła 3 ale momentami potrafi wyrwac z fotela.....rownież gorąco polecam

louise

no moze mam w domu taką hale maszyn ale ty nie masz

Zgadzam się, bardzo fajny filmik, przyjemnie się go ogląda. Nie jest to taka totalna chała, jak niektórzy piszą, widziałem masę znacznie gorszych filmów.

Ostry film !!! Oglądałem o 3 nad ranem ze słuchawkami na uszach i muszę przyznać że zrobił wrażenie. Oczywiście warunki panujące moim pokoju sprawiły że było tak a nie inaczej. Jednym słowem odradzam oglądanie w dzien. Only night, headphones and alone :-)