PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=435404}
7,3 69  ocen
7,3 10 1 69
Nim-eun-meon-go-sae
powrót do forum filmu Nim-eun-meon-go-sae

dobry

ocenił(a) film na 8

Trochę naciągany początek a końcówka to takie akcje by nie przeszły. Za to środek czyli przygody kapeli bardzo dobry. Koncerty jak robią można się pośmiać, ładnie grają i śpiewają. Nie jest to dzieło wybitne ale generalnie przyjemnie się je ogląda.

ocenił(a) film na 8
MakoR

Podwyzszam z 7 na 8. Za muzyke.
Ciezko bylo sie zaopatrzyc w OST ale warto :)

ocenił(a) film na 7
MakoR

Świeżo po obejrzeniu zgadzam się z treścią pierwszego postu. Końcówka zdrowo przerysowana i mało realistyczna, biorąc pod uwagę otaczającą bohaterów wojenną rzeczywistość. Chciało by się rzec, że zabrakło tylko estrady, na której zostali by ustawieni aby odegrać scenę płaczu:-P. Co do reszty i ogólnie całości, nie mam większych zastrzeżeń choć kilka scen z wiadomych przyczyn mogło być nagranych w bardziej realny z punktu widzenia widza sposób. Przyjemnie spędziłem czas przy tej produkcji, a jak wspomniałeś, koncerty i ciekawie zsynchronizowana zabawa żołdaków, dały temu obrazowi kopa na który na pewno zasłużył. Co do oceny końcowej to 7/10 jak sam pierwotnie zdecydowałeś:-).
Ps:
Nie będę podnosił oceny za soundtrack bo choć przyjemny dla ucha, to w podobnej produkcji (Pohwasogeuro), w porównaniu z tym zwala z nóg i to by było na tyle:-).

ocenił(a) film na 8
Hardstyle_Lover

racja co do końcówki , soundtrack też mi się bardzo podobał , Pohwasogeuro to trochę inny film , a w tym filmie nie ma za dużo wojny , dramat,romans,wojenny , ale i ten i Pohwasogeuro to filmy warte obejrzenia a jeśli chodzi o filmy typowo wojenne to najlepsze z Koreańskich produkcji moim zdaniem nr1"Braterstwo Broni" nr 2 "Ma-i We-i" Co do oceny to sam się waham między 7 a 8 powinny być "połówki" to by dostał 7,5:). Hardstyle_Lover robisz dobrą robote z napisami do Koreańskich filmów. PZDR