5,6 4,7 tys. ocen
5,6 10 1 4681
5,0 3 krytyków
No-Do. Wezwani
powrót do forum filmu No-Do. Wezwani

Co sądzicie o ostatniej scenie filmu ( film z taśmy) ? Po co została ona tam umieszczona? Jest to jeden z mylnych tropów w kolejnym horrorze? Jeśli ma ona znaczenie, to w ogóle zmienia sens i interpretacje filmu...

klyzwa

Czy chodzi Ci o fragment tej kroniki filmowej? Bo jeśli tak, to myślę, że chodziło o to, żeby ukryć prawdę o tym, co się tam wydarzyło, żeby nie powiedzieć o śmierci tych dziewczynek. Że te oficjalne kroniki filmowe były tak naprawdę manipulacją.

klyzwa

zadam Ci jedno bardzo proste pytanie...
Czy wiesz o tym ze zgradzajac zakonczenie odktywasz jeden z najwiekszych sekretow filmu???
Dla mnie to jest prostackie bo czlowiek normalny chce isc na film zobaczyc, dowiedziec sie czegos a ty w tym momencie na jednej z oficjalnych stron dobrych o filmach pytasz sie co sadza ludzie tasmie...
Nie obraz sie ale wiekszosc ludzi ktorzy tutaj wchodza chcieli by sie dowiedziec jak podobal sie film, a nie rozmawiac o tym co w nim bylo...
Takie pytania wg mnie sa bez celowe zaloz sobie wlasne forum gdzies na jakiejs stronie i tam sobie rozmawiaj z ludzimi albo podaj swoje gg i tam wymieniaj sie spostrzezeniami a nie tu zwlaszcza ze ten film nie dawno wszedl do kina...