PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=199723}

Noc żywych kretynów

Die Nacht der lebenden Loser
2004
5,7 6,7 tys. ocen
5,7 10 1 6709
Noc żywych kretynów
powrót do forum filmu Noc żywych kretynów

O mamo... Niemiecka komedia? To rzeczywiście musi być horror...

ocenił(a) film na 6
Marac

Polecam obejrzeć But Manitou, również niemiecka produkcja i jednocześnie mój zdecydowany faworyt spośród komedii ;) Nie gwarantuję, ale być może to pomoże zwalczyć stereotypowe spojrzenie ;)

MyLucidDream

"Polecam obejrzeć"

Boję się. :-) Chyba zostanę przy moich stereotypach.

ocenił(a) film na 6
Marac

To że niemiecki nic nie znaczy. Film jest akurat w bardzo amerykańskim stylu i bardzo pozytywnie po*ebany. To trzeba po prostu samemu obejrzeć

Marac

Swoją droga ciekawy zbieg okoliczności,nauczyciel WF-u jest zdeklarowanym patriotą,a nazywa się Stalin :)

Marac

znam kilka fajnych niemieckich produkcji tj. "But Manitou" ( wyżej wymieniony ) oraz Gwiezdne Jaja: Zemsta Świrów itp.

Tomalizm

Przede wszystkim "Mrówki w gaciach"! :D

sieroo

Noc żywych kretynów była taka głupia, że aż śmieszna:D mnie śmieszyła:) choć nie lubię niemieckich filmów, ale ten im wyszedł:)

ocenił(a) film na 10
Pawlovsky

no dokładnie ja sie z tym zgadzam to było tak debilne że aż śmieszne:d dlatego dałem dyszka za Collien Fernandes bo jest przepiękna i za tego tampona na cmentarzu:D

Bartekweb2

Jedna z najlepszych scen była, jak chciał się zabić:D i ten dialog co jego kolega mówi, idź na strych , dziadek służył w Wehrmacht:D

ocenił(a) film na 7
Pawlovsky

Też nie lubię Niemieckich filmów,ale obejrzyj se Mrówki w gaciach i Parcie na tarcie takie komedie w stylu American Pie i są całkiem spoko.