Czemu w ogóle się biorą za oglądanie slasherów skoro ten gatunek ewidentnie do nich nie przemawia. Wiecznie tylko czyta się tu komentarze: ale durny film, beznadzieja, bla bla bla, itp. Te filmy z założenia mają być takie! To jest oddzielny gatunek horroru. A mimo to i tak oglądacie i później swoimi ignoranckimi komentarzami i ocenami zaniżacie oceny świetnym slasherom. Film widziałam. Najlepszy slasher ostatnich lat. Po prostu cudeńko. Fani gatunku będą zachwyceni :)
Po czym wnosisz, że jestem przygłup? Bo psuję marne zagrania gimbusów, które zakładają boty na filmwebie?
Przynajmniej mam odwagę, to napisać, że przez boty jest syf na filmwebie i nikt nic z tym nie robi.
Ja chcę pisać o filmach z ludźmi, a nie czytać emocjonalne wywody botów, by wywoływać "dyskusje". Takie zachowania opłaconych ludzi są prostackie i prędzej czy później przejdą do lamusa.
Trollujesz? Co Ty do mnie gimbie piszesz, nie widzisz, że pisałeś do bota i oczekujesz odpowiedzi? Czy Ty zdrowy na umyśle? Masz konto od 2010 roku i nie ogarniasz tematu?
Pewnie też jesteś jakiś trefny. :-(
Ja tam nic nie mam do slasherów, dla mnie problem jest z ludźmi którzy wręcz podniecają się przemocą, cierpieniem ofiar. Dla przykładu mój znajomy śmieje się z takich scen i dopinguje antagonistę co dla mnie już nie jest normalne. Uważam że wielu fanów tego gatunku ma jakieś zaburzenia skoro oglądają film głownie dla samych scen mordu. Ja wiem że to jest filmowa fikcja ale zachowania niektórych fanów gore mnie martwią, w szczególności jak czytam komentarze na fb w stylu za mało przemocy i cierpienia ofiar i za mało flaków, chyba przyznasz że niektórzy mając coś nie tak z głową.
Trochę jakby powiedzieć, że Polacy są ćwierćinteligentni bo nie czerpią przyjemności z konsumpcji stolca. Wiadomo, że tylko Ty masz wiedzę dostateczną do oceny tego stolca i stwierdzenia jak wybitny on jest. Klimat gore w filmie jest ubogi, zaplecze fabularne nie istnieje, a fizyka została rozwiązana w sposób parodystyczny.
Dokładnie dobry film. Ludzie sami nie wiedzą czego chcą. Tu jest fajny klimat horrorów z lat 90-tych.
Owszem. Takie mają być. Głupie, pozbawione sensu,debilne śmierci. Ale są granice, nawet jak na ten gatunek. Bo skręcenie karku, przez wcale nie wybitnie silnego, jest o prostu głupie nawet jak na ten gatunek. Zresztą zawsze jest głupie. Przepołowienie tak tłustej kobiety przez zamknięcie od śmietnika, też jest idiotyczne. Idzie się z tego pośmiać,ale można to też zrobić lepiej.