Noc w muzeum 2

Night at the Museum: Battle of the Smithsonian
2009
6,3 78 tys. ocen
6,3 10 1 78334
4,8 12 krytyków
Noc w muzeum 2
powrót do forum filmu Noc w muzeum 2

6/10

ocenił(a) film na 6

Bardziej podobała mi się pierwsza część filmu.

ocenił(a) film na 6
fjona1

Mi też,pierwsza część bardzo mi się podobała i nie mogłem się doczekać drugiej jednak po ok.30 min. filmu chciałem aby to się już skończyło.6/10

ocenił(a) film na 7
Kamikadze32

Według mnie też, pierwsza część lepsza, ale "po ok.30 min. filmu chciałem aby to się już skończyło" to lekka przesada. Lubię filmy w tym stylu i przypomniało mi się jak oglądałem poprzednią część. W drugiej części zmieniłbym parę rzeczy, np.:
- posiłkami przyprowadzonymi przez Okatawiana mogliby być np. Juliusz Cezar z armią naturalnych rozmiarów, efektem tego byłaby ciekawsza bitwa.
- więcej eksponatów, w końcu to całe muzeum.
- uciekająca armia "bud guy'a" :/
- zakończenie było by lepsze, gdyby Larry wykupił muzeum i wstawiłby niektóre eksponaty także i z tego "większego".

Pod względem scenariusza pewnie coś jeszcze bym pozmieniał, ale to nie ja go pisałem i raczej nie napiszę. Muzyka jak w poprzednim filmie, bardzo mi się podobała. Gra aktorska też aż tak zła nie była. Ale to tylko moje zdanie. Zastanawiałem się nad 7-8*, ale skoro Wy dajecie po 6*, dam 8*.

fjona1

Faktycznie bardzo ciężko jest zrobić kolejne odcinki czegoś co się podobało w swoim pierwowzorze...druga część nie trzymała w emocjach choć była niemniej barwna....mam nadzieję że trzeciej już nie będzie.

69ireneusz

Mi tez bardziej podobala sie pierwsza czesc, chodz druga jest calkiem niezla, fajnie mi sie ogladalo. Tylko troche mnie zdziwilo to ze po tym jak Larry zabral tablice z tego duzego muzeum to eksponaty dalej zyly, zdaje mi sie ze powinny wtedy znow zamienic sie w eksponaty, przynajmniej tak wynika z pierwszej czesci o ile dobrze pamietam, jak myslicie???

katia2424

Chyba cos pokrecilam, chodzilo bardziej o to ze jak opuszcza muzeum to zamieniaja sie w pyl tak?? Juz nie pamietam, ale tak chyba bylo z jednym z neandertalczykow czy kim on tam byl, jak myslicie???