Noc w muzeum 2

Night at the Museum: Battle of the Smithsonian
2009
6,3 78 tys. ocen
6,3 10 1 78334
4,8 12 krytyków
Noc w muzeum 2
powrót do forum filmu Noc w muzeum 2

Po co?

ocenił(a) film na 6

Pierwsza część była spoko, ale po co kręcić następną? Nie można zostawić dobrych wspomnień po "jedynce"? Zawsze muszą coś zepsuć. Nie mówię, że druga część będzie okropna, ale na pewno nie będzie tak dobra jak pierwsza...

ocenił(a) film na 4
Arigaato

No właśnie, po co :I Tak se myśle że zapewne duże zyski przyszły z jedynki, wiec co szkodzi zrobić dwójke. dzieciaki,bo głównie do nich to jest kierowane, zawsze chetnie zobacza nowe przygody tych tam muzealnych postaci i śmieszne gagi itp.

Arigaato

Zazwyczaj kontynuacje filmowe są denne dlatego, że są produkowane nie z chęci ciekawości widza - co się stało dalej, tylko dla pieniędzy..

Reżyserze WHY?!

- For Money :)

Arigaato

pocą to się nogi... jestem na tak zeby byla 2 czesc moze bedzie lomy lepsza od jedynki...

fllip

co narzekacie przeciez trailer juz sam za siebie mowi ze dwojka bedzie trzymala poziom wystarczylo przysluchac sie dialogom :) moze i jestem juz stary ale dwojke obejrze bo naprawde mi sie podobala pierwsza czesc

Arigaato

why why why why --- jedynka była i ok przeżyliśmy a 2 po co ? kto wie.

ocenił(a) film na 6
Ogmios

Zgadzam się ze wszytkimi że to jest tylko dla pieniędzy kontynuowanie filmów, lecz jeśli film był dobry reżyserowi się spodobał może zrobić dalszą część z satysfakcji ( oczywiśćie to tylko zaledwie 20% reżyserów ) do których Shawn Levy może należeć. Można też nakręcić film i zrobić z tego trylogię.

siano0

Film jest przede wszystkim dla widzów i nie interesują mnie jakoś
szczególnie pobudki reżysera:) Miejmy nadzieję, że film wyjdzie całkiem
dobry, a zwiastun i obsada wskazuje na to że to całkiem prawdopodobne :)