PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=516034}

Nocna bestia

13Hrs
2010
4,2 2,2 tys. ocen
4,2 10 1 2194
Nocna bestia
powrót do forum filmu Nocna bestia

kiedy będzie wiadomo coś więcej o tym filmie?
i co za debile dali już oceny...

użytkownik usunięty
MCKristo

http://www.filmweb.pl/news/WIDEO+Wilko%C5%82aki+od+tw%C3%B3rc%C3%B3w+%22Dog+Sold iers%22-63783

użytkownik usunięty

No i tyle co zrozumiałem z IMDb, że jakaś dupeczka wraca do domu rodzinnego na jakimś zadupiu no i zastaje ich burza więc chowają się w jakimś domu. No i pojawia się "coś" z deszczu i ciemności co jest tak mocne, że może ich wszystkich rozjebać.

łee...więc to kolejny durny horror?;/ już myślałam, że powstaje coś ambitniejszego...
ta wysoka ocena jest żenująca ...

ocenił(a) film na 4
MCKristo

a tacy debile dali ocenę bo oglądali DVDRip tegoż filmu bo bardzo łatwo można ten film znaleźć w Internecie. Jednak nie ma napisów, lecz dla mnie nie miało to różnicy. Film typu - "grupa przyjacioł jedzie..."; film na początku trochę nudny, ale potem akcja się rozkręca. Nie powala lecz też nie powoduje napadów senności. Ode mnie w kryterii horrorów film otrzymuje 4/10

ocenił(a) film na 5
kowik4

Napisów niestety nie ma, angielskich również. Ale nie mówią za dużo i da się obejrzeć. Film nie usypia fakt, ale nie wiem czy ze względu na mój angielski czy tam nie wiele się wyjaśnia? jak ktoś by mógł to byłabym wdzięczna o wytłumaczenie mi kwestii 'matki', gdyż podczas rozmowy przy jeepie nie zbyt wiele zrozumiałam. Ode mnie 5, bo w sumie zapowiadało się na jakiś denny koniec, a musze przyznać, że nawet mnie zaskoczył.