Nocna randka

Date Night
2010
6,1 30 tys. ocen
6,1 10 1 30312
5,5 11 krytyków
Nocna randka
powrót do forum filmu Nocna randka

ten straszny film ocenił bym na mocne jeden bo to jakaś straszna tragedia i wogule to się nienadaje do oglondania. jak można coś takiego nakręcić?! skandal ! lol ! nikomu nieplecam tego badziewia. żal.pl i tyle

Gangster

pominąwszy twoją recenzję - gratuluję obfitości i znajomości słownika

Gangster

a ty to name wracaj oglondać zmierzch bo to akórat poziom dla ciebie. nie masz pojęcia o dobrych filmach. żaaaaaaaaal

Gangster

Ty tak na serio z tymi błędami ortograficznymi ? Nie no, to chyba niemożliwe o0

CypherR

loluś CypheR psełdo beznadzieja. lol

ocenił(a) film na 8
Gangster

aż razi twoją prowokacją

Gangster

Wypowiedź na poziomie opóźnionego w rozwoju gimnazjalisty. i to jest przyszłość narodu polskiego ja się pytam??

ocenił(a) film na 9
keravnos

Marna, jak sądzę. Zauważyłam, że niektórzy już piszą w taki sposób że nie potrafie zrozumieć o co w przybliżeniu chociaż chodzi. Niby chodzę do liceum, ale różnica jest tak zniewalająca, że uważam iż niektórzy gimnazjaliści są na poziomie ameby.

Gangster

Każdy ma prawo do swojego zdania czy tak trudno to zrozumieć??
Jak Wam nie odpowiada czyjeś zdanie to po prostu zachowajcie uwagi dla siebie a nie piszcie że to prowokacja itd.
To jest jego własna opinia i nie ma co się kłócić bo to nic nie zmieni.Niepotrzebnie tracicie czas.

użytkownik usunięty
sarenka2405

Heh, Gangster to moje stare konto, które służyło głównie do prowokacji. Stare dobre czasy, aż się łezka w oku zakręciła.