Nocne kły

Night Teeth
2021
5,3 5,5 tys. ocen
5,3 10 1 5471
4,0 3 krytyków
Nocne kły
powrót do forum filmu Nocne kły

Siekacze, cieczka i sieczka

użytkownik usunięty

„Moja kumpela cię wyssie, zanim pociągniesz za spust” / Moja kumpela się nie wstydzi, zawsze bierze do ust / Lufa w buzi, fajna sprawa, lecz ona woli spust, spust, spust do ust / Ta produkcja nas nie brzydzi, raźno używaj ust / Harde strofki, fajna sprawa, lecz ona woli spust, spust, spust do ust / Nie bądź, jak ten Krzywousty, dumnie korzystaj z ust / Komu branie, temu ssanie, lecz ona woli spust, spust, spust do ust

ocenił(a) film na 8

No niestety, ale dawać jedynkę to jest śmiech na sali! Do buzi, ssanie czy inne skojarzenia nie są w stanie dać takiej oceny dla filmu o wampirach! Fipm który w swoim gatunku jest naprawdę dobry dostając ocenę 1 to jakiś żart zakompleksionej osoby ktora go oglądała grając w kiblu na yelefonoie!

użytkownik usunięty
adrunrl

W tym kontekście Twoja ósemka nie jest nawet w połowie tak zabawna, jak Twoje pretensje o moją jedynkę. Nie masz nic do powiedzenia na temat filmu, więc uznałeś, że najlepiej będzie, jak się wypowiesz. Po prostu sparafrazowałam obraz, który jest o ssaniu, tylko ledwo ciągnie. Ciebie ponoć w pełni usatysfakcjonował, a jednak wciskasz się pod mój brak zaspokojenia. Sam sobie odpowiedz, po co to robisz, mnie ta odpowiedź nie interesuje.