PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622318}
5,6 104 tys. ocen
5,6 10 1 103918
4,8 46 krytyków
Noe: Wybrany przez Boga
powrót do forum filmu Noe: Wybrany przez Boga

Dobry film. A tym wszystkim którzy próbują dopatrzyć sie jakiś faktów,to proponuje obejrzeć ,,Żółwie Ninja ,,. To film fantasty ,a nie żaden bibijny,czy film na faktach.

tiltomasz

w zupelnosci sie z Tobą zgadzam i lepiej bym tego sam nie ują....

ocenił(a) film na 3
tiltomasz

Dlaczego uważasz,że to dobry film?

ocenił(a) film na 4
tiltomasz

To film fantasy, bo sobie tak reżyser ubzdurał człowieku. Taka wizja jest nie dla każdego ''do przyjęcia''.
Ten film jest przede wszystkim cholernie irytujący.

djrav77

Jak ta wizja dla Ciebie jest nie do przyjęcia to poprostu nie ogladaj tego filmu,masz wybór,nikt Ci nie każe. A to ,że nie potrafisz odróżnic fikcji od faktów to juz Twój problem. Pewnie z Ciebie jakiś moherowy beret - zryty beret.
Jeszcze raz APEL do wszystkich moherów : ten film to film fantasty nie żaden religijny,i tam co sie dzieje w tym filmie nie ma nic wspólnego z religią !!!!!!! Zapamiętać to sobie zryte berety !!!!!!!

ocenił(a) film na 4
tiltomasz

Jak mogę nie oglądać, skoro już to zrobiłem?
Aby się przekonać, że coś jest kiepskie, lub dobre, wypadałoby przekonać się na własnej skórze. Helloooouuuuuu.....
Ja nie mam problemów, bynajmniej związanych z kinem. ''Noe'' dupy nie urywa i tyle.
Piszesz, że film dobry, ale argumentów swoich nie przedstawiasz. Po co się w ogóle unosisz?
Jeszcze sobie ciskasz po ludziach jakimiś moherowymi beretami. I po co to? A wykrzykników przy tym....
Już stoimy na baczność panie '''nie''-zryty berecie'' hehe