PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622318}
5,6 104 tys. ocen
5,6 10 1 103918
4,8 46 krytyków
Noe: Wybrany przez Boga
powrót do forum filmu Noe: Wybrany przez Boga

Filmu nie widzialem dlatego mam pytanie. W zwiastunie NOE mial dlugie wlosy a potem nagle byl
ogolony maszynka na max poltora centymetra. W JAKI SPOSOB NOE STRACIL TE DLUGIE
WLOSY???

ocenił(a) film na 7
punisher822_filmweb

Między tymi scenami jest duży odstęp czasowy. Fryzura Noego odrobinę się zmieniła na przestrzeni lat :)

ocenił(a) film na 4
miziolus

MIZIOLUS czyli nie ma pokazane ze wlosy docinal jakims ostrzem???

punisher822_filmweb

Jeszcze filmu nie oglądałam, ale jeśli chodzi ci o to, że w dawnych czasach nie mieli czym golić głów czy brody to tak nie było - golili się na łyso, a potem włosy odrastały - np. Indianie - używano ostrych narzędzi, choćby rogów czy kości zwierząt.

ocenił(a) film na 4
brzask_8

ZIOMUS ja to wiem i tak samo bylo w starozytnym EGIPCIE. Faceci golili w palacach glowy na glaciutko a kobiety mialy kanon piekna i depilowaly sie wszedzie na zero. Kiedys czytalem o tym goleniu w EGIPCIE ale nie o tym chce pisac. INTERESUJE MNIE FILM 'NOE' I MOTYW DLACZEGO WLOSY ZGUBIL CROWE. Moim skromnym zdaniem jest to totalnie durne bo jak juz mial dlugie wlosy CROWE na poczatku to mogli go takiego zostawic wkoncu w czasach NOE'GO 90% facetow mialo wlosy do ramion i brody.

ocenił(a) film na 8
punisher822_filmweb

Może mu przeszkadzały podczas budowy albo coś. Zresztą Noe ma 4 różne fryzury w filmie

ocenił(a) film na 2
Gyp

Kurde, właśnie mi uświadomiłeś, że Noe był w tym filmie metroseksualistą.

ocenił(a) film na 8
nikike

A Watson była jagodowa (czy jakoś tak), i co z tego

ocenił(a) film na 2
Gyp

Jałowa jak Twoja dupa.

ocenił(a) film na 8
nikike

Jagodowa jak Twój odbyt

ocenił(a) film na 2
Gyp

Trzeba mi nie było pakować smakowego lubrykantu.

punisher822_filmweb

Pytałeś o ostrze, a nie o przyczynę obcięcia włosów. Może najpierw obejrzyj film, zanim zaczniesz krytykować. Może Noe bał się, że nietoperze będą wplątywać mu się we włosy na Arce... /: Lub po prostu - tak jak napisał Gyp: "Może mu przeszkadzały podczas budowy."

ocenił(a) film na 4
brzask_8

ZARAZ ZARAZ... JA NIE KRYTYKOWALEM FILMU tylko dziwi mnie fakt ze nagle mu wosy skrocono na zapalke wiec nie zmyslaj... Nigdy nie krytykuje filmu ktorego nie widzialem a ty tez go nie widziales wiec nie wiem po co sie udzielasz. Prosilem o odpowiedz osob ktore to widzialy.

ocenił(a) film na 4
punisher822_filmweb

I ciekawi mnie dlaczego mu scieli wlosy a ty wyskakujesz jak filip z konopii z tekstami o nietoperzach a filmu i tak nie widziales widocznie uwaznie

punisher822_filmweb

"jest to totalnie durne bo jak juz mial dlugie wlosy CROWE na poczatku to mogli go takiego zostawic" - jesli nie widzisz w swojej wypowiedzi krytyki, to masz problem (: poza tym nie potrafisz precyzyjnie sie wypowiadac - pytałeś o ostrze: "czyli nie ma pokazane ze wlosy docinal jakims ostrzem???" - a takie pytanie, podchodzac do tematu LOGICZNIE, swiadczy o zainteresowaniu SPOSOBEM obcinania wlosow. Po 3.: nie jestes uwazny, bo nie zauwazyles formy "-łam" w moich wypowiedziach - jestem DZIEWCZYNĄ.

brzask_8

Wy naprawdę nie macie o czym gadać ?

Ja w swoim krótkim życiu miałem z 10 fryzur a wy sie zastanawiacie czemu NOE sie ogolił. Sorry ale jak to czytam to mi się chce śmiać heheheheheh

A może pogadamy czemu nie ma brody ala Jack Sparrow :)

Mr_Anderson

Masz rację (;

ocenił(a) film na 6
punisher822_filmweb

Facet... a JAKIE TO MA ZNACZENIE?!:D Może miał taki kaprys i zwyczajnie banalnie je sobie ściął?

ocenił(a) film na 4
Ingvarion

Tia, też problem ściąć sobie włosy nie mając maszynki. Ludzie to mają pomysły he...

punisher822_filmweb

No właśnie jak oglądałam film, to byłam w szoku! Nagle ma włosy do ramion, a potem ścięty jakby dopiero co od fryzjera wyszedł. Wiem przecież, że mógł się ostrzyc jakimiś kośćmi czy narzędziami ale to chyba nie wyszłoby tak idealnie wszystko równo? :D A poza tym jedno mnie jeszcze nurtuje. Skoro Adam i Ewa byli pierwszymi ludźmi i mieli 3 synów (w filmie), to jak do jasnej cholery ci synowie założyli rodziny?