Jeszcze nie ma recenzji będzie pewnie dopiero w Poniedziałek .Wiem że światowa premiera była w
Czwartek na Stopklatce i na Onecie są już recenzje może krytycy z Stopklatki czy z Onetu byli na
jakimś pokazie prasowym wątpię by oglądali ściągnięty ja np sobie tego nie wyobrażam a Filmweb
stoi i to nie pierwszy raz .Po drugie jakiś krytyk powinien zobaczyć dziś rano film w kinie w porannej
emisji tak by recenzja pojawiła się wcześniej lub przynajemiej w dniu premiery . Może moje wywody
są na miejscu lub mało ważne ale ja lubię gdy na recenzja danego filmu jest razem z premierą w
kinach .
Jak nie ma, jak jest ;) ?
Staram się ratować honor Filmwebu, zresztą to dzięki nim zobaczyłem film przed premierą (za co im gorąco dziękuję).
Dobrze że uratował honor recenzje się dobrze czyta ja i tak po przeczytaniu recenzji na Onecie i Stopklatce przekonały mnie na wybranie na ten film do kina .oraz twoja recenzja to utwierdziła moje przekonanie .Ale i tak uważam że powinna recenzja redakcji sam pisząc że ratujesz honor FIlmwebu oznacza że chyba podzielasz moje zdanie .No i gratuje że zobaczyłem film przed premierą nie wiem czy wygrałeś bilety bo wiem można tu wygrać czasem bilety do kina ale często są to bilety do Warszawy ale mogę się mylić .Ale jak byleś na pokazie przed premierą to szkoda że tam nie pojawił się ktoś z redakcji Ale nie ma co gdybać recenzji redakcji nie ma trzeba czekać jak się pojawi .