Film świetny, jak na thriller rewelacja, spójny, trzymający w napięciu, można pogłówkować... Nie
rozumiem tak niskiej oceny. Ja jestem usatysfakcjonowana i polecam, nie szkoda czasu ;) Ode
mnie ma 9
jak na filmweb ta ocena i tak jest wysoka :) lepsze filmy miewały dużo gorsze oceny.
a film byłby lepszy, gdyyb nie te klasycznie amerykańskie i ckliwe sceny ... no ileż można :)
klasyczny amerykański gniot, który można zobaczyć jako zapychacz czasu... owszem główkujesz kto to robi ale nic ciekawego nie wychodzi, powód, dla którego to zrobiono też jest słabiutki.... :/ a gra aktorska też wcale nie jest jakaś górnolotna!
ale to tylko moja opinia...
A co to znaczy górnolotna gra aktorska? Scenariusz może nie jest górnolotny, ale gra aktorska w tym filmie jest całkiem niezła. Co do gniotów, znam lepsze amerykańskie produkcje uwieńczone Oskarami, ten przynajmniej wciąga i angażuje mózg, co do powodu- dla jednego ten sam powód będzie dobry, dla drugiego słabiutki, to zależy od wartości jakimi się wspieramy. Nie jestem krytykiem a zwyczajnym widzem, który już trochę w swoim życiu filmów zobaczył, gdybym chciał oglądać film ambitny na pewno nie szukałbym ich w przedziale thriller -akcja, zaś jako film w tym właśnie przedziale, zaliczanym do typowo "rozrywkowych" oceniam film podobnie wysoko co założycielka tematu. Ale to tylko moja opinia.