PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=651443}
7,0 97 tys. ocen
7,0 10 1 96671
6,0 21 krytyków
Non-Stop
powrót do forum filmu Non-Stop

ale jedna rzecz mnie zastanawia - skąd wzięła się bomba w teczce z prochami? Przecież drugi
agent przed śmiercią wyznał, że przestraszył się afery z prochami, a nie był zamieszany w porwanie
przed wejściem na pokład. A przecież musiał mieć bombę w teczce w momencie, gdy pasażerowie
przechodzili kontrolę, bo nikt z nich nie wniósłby bomby.

ocenił(a) film na 7
aleksandrakobylinska

nie wiem, nie zastanawialem sie, natomiast od poczatku filmu wiedzialem kto jest terrorysta:) bardzo przewidywalny. troche pomyslec i vuala:)

użytkownik usunięty
the_roczek

Na jakiej podstawie to niby wywnioskowałeś?

ocenił(a) film na 7

sam nie wiem:) nie pasowalo mi ze sie koles pytal Liama gdzie leci, tak jakos na sile chcial zagadac :) Ogladam scene i mowie to kumpla: To on bedzie terrortysta:D .....i bingo

użytkownik usunięty
the_roczek

No może

ocenił(a) film na 6
aleksandrakobylinska

Musiały być dwie walizki. Jedna z prochami, która należała do agenta, a druga z bombą przykrytą prochami dla niepoznaki, która należała do terrorysty.

ocenił(a) film na 8
aleksandrakobylinska

A może bomba była ukryta wcześniej w narkotykach, a agent był tego nieświadomy i myślał, że szmugluje tylko koks. Ktoś przecież musiał mu przekazać towar do transportu chyba, że sam produkował po gdzinach:) Terroryści, pod przykrywką oczywiście, musieli mu dać amfe tak by ich potem nie skojarzył w samolocie. Pewnie kogoś najeli.