PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=651443}
7,0 97 tys. ocen
7,0 10 1 96670
6,0 21 krytyków
Non-Stop
powrót do forum filmu Non-Stop

w zwiastunie przedstawiona była wielka część fabuły jak nie całość, naprawdę? to ma mnie zachęcić do wydania
pieniędzy na bilet, poszerzona wersja reklamy?

ocenił(a) film na 5
HeatherSweet

A widziałeś już film, że wiesz jaka jest fabuła skoro znasz % jej ujawnienia?

ocenił(a) film na 6
norbar

Uważam, że motywy z kontem bankowym, szarpaniną, bombą, i spadającym samolotem mogli sobie darować w trailerze, zdradzili kierunek akcji i wydarzenia w końcowej fazie filmu. Gdyby się skończył zwiastun po pokazaniu pierwszej ofiary było by o wiele bardziej tajemniczo, i myślę, że bardziej interesująco z perspektywy przyszłego widza.

Tak czy inaczej film obejrzę, chodziło mi o pewną tendencję ukazywania zbyt dużych fragmentów zwrotnych fabuły w zwiastunach.

OnslaughT44

Dokładnie, przeginają z trailerami już od dawna, opowiadają całą fabułę, dlatego staram się nie oglądać zwiastunów i radzę wam to samo ;)
Szczególnie w tym przypadku byłem pewien, że zajawka zdradziła całą fabułę - i jakże byłem zaskoczony, gdy okazało się, że wcale nie i film i tak trzyma non-stop, nomen omen, w napięciu;)
choć - rzecz oczywista - oglądałoby się jeszcze lepiej, gdyby nie zwiastunowe spoilery

nie rozumiem komentarza poniżej ("proszę, nie idź!"), bo wbrew temu, czego spodziewałem się właśnie po zwiastunie - film jest super!;D

HeatherSweet

Proszę , nie idż!

ocenił(a) film na 9
HeatherSweet

Mnie to nie przeszkadza mogli by mi nawet cały film opowiedzieć a ja i tak bym go oglądnęła.