Noroi

2005
6,4 3,5 tys. ocen
6,4 10 1 3515
6,6 5 krytyków
Noroi
powrót do forum filmu Noroi

Dawno nie widziałem tak dobrego horroru. Znakomity klimat, dobra fabuła i co ważne jest straszny.POLECAM!!!

kelo999

Również polecam film bo bardzo mile mnie zaskoczył.

ocenił(a) film na 9
Heskey

Film pokazuje, że nawet bez efektów specjalnych i z amatorskimi zdjęciami, można przykuć widza do ekranu. Pod koniec napięcie jest niesamowite. Klimat jest unikalny, a historia bardzo intrygująca. Film zostawia po seansie uczucie niepokoju i zmusza do zastanowienia.
Polecam oglądać w środku nocy.

yareku

i tak zrobie, obejrze go dzisiaj w środku nocy, bo przyznam, że azjatyckie horrory maja klimat

yareku

zgadzam się.po zakończeniu film zostawia lekki niepokój i zaciekawienie całym tym rytuałem. Początek wciągający, środek niestety w kilku miejscach niepotrzebnie przeciągany co powoduje lekkie znużenie i przygaszenie początkowego zapału, ale końcówka zdecydowanie rekompensuje to i na nowo wprowadza cały ten nastrój.\, więc mimo wszystko warto obejrzeć film do końca.

ocenił(a) film na 8
kelo999

Nie zgadzam się!!! To wcale nie jeden z najlepszych azjatyckich horrorów ostatnich lat, ale w ogóle jeden z najlepszych horrorów jakie ostatnio widziałem. Konkretny klimat, fabuła i zakończenie, trzyma w napięciu od początku do końca.

ocenił(a) film na 9
Las_Vargas

Bardzo dobry film, wlasnie zakonczylem projekcje i daje 9/10