wreszcie film o jednym z dwoch najlepszych raperow w historii tej muzyki oczywiscie blizszy jest mi 2PAC bo byl na miejscu 1 ale BIG to 2 miejsce wiec w oczekiwaniu az sie ktos zlituej i nakreci film o @pacu chetnie zobacze historie zycia notoroiusa juz nie moge sie doczekac jesli zrobia film zgodny z rzeczywista historia tego rapera to bedzie to dzielo sztuki
co?? o 2pacu powstalo juz mnostwo filmow, ja na dysku mam z 5, chociazby ostatni '2pac resurrection' z 2003r
theporky wszystkie te filmy o Pacu to filmy dokumentalne, nie ma ani jednego aktorskiego, a szczerze mowiac przydalby sie.
Apropos innej wypowiedzi - Elvis i Jimi Hendrix tez sie stali legendami po smierci, "you'r nobody till somebody kills you"
dwóch najlepszych raperów w historii tej muzyki...dlatego że obaj oficjalnie nie żyją? aż ktoś sie zlituje i nakręci film o 2pacu? faakk widać że nie masz pojęcia o tym co piszesz heh...
Paca nigdy ni lubiłem ale Biggiego Smallsa moge słuchać 24h. Szkoda że nie bedzie u nas w kinach bo nawet jeśli jest to film słaby, denny i wogóle to usłyszeć Juicy w kinie rzecz nieprawdopodobna. Chyba bym się wzruszył :)
Bez kitu wzruszylem sie na tym filmie. Pac'a sluchałem od zawsze, Biggie'ego troche mniej ale historia robi wrażenie. Niech nakręcą podobny film o Tupac'u! Aż w klatce ściska jak się słyszy w filmie Sky's The Limit, czy Juicy. Polecam!
Fakt, moment ze 'sky is the limit' jest maksymalnie pozytywny.
Film ogólnie jest nudny, jest parę błędów technicznych, w szczególności raził mnie kaptur białej kurtki Puffiego, gdy biggie pierwszy raz spotkał go w biurze ;P
Sam jestem zafascynowany twórczością biggiego, ale zdecydowanie nie podobał mi się jego styl życia no i podejście do kobiet (wg filmu ;p nie wiem jak w realu ;p).
imo 6,5/10
pzdr