7,3 14 tys. ocen
7,3 10 1 13822
6,1 7 krytyków
Notorious
powrót do forum filmu Notorious

wreszcie film o jednym z dwoch najlepszych raperow w historii tej muzyki oczywiscie blizszy jest mi 2PAC bo byl na miejscu 1 ale BIG to 2 miejsce wiec w oczekiwaniu az sie ktos zlituej i nakreci film o @pacu chetnie zobacze historie zycia notoroiusa juz nie moge sie doczekac jesli zrobia film zgodny z rzeczywista historia tego rapera to bedzie to dzielo sztuki

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ssvir

No nie do końca dzieło sztuki, film strasznie nudny, bleeeeeeeee biggie sucks and 2pac is gay

ssvir

co?? o 2pacu powstalo juz mnostwo filmow, ja na dysku mam z 5, chociazby ostatni '2pac resurrection' z 2003r

ocenił(a) film na 9
theporky

theporky wszystkie te filmy o Pacu to filmy dokumentalne, nie ma ani jednego aktorskiego, a szczerze mowiac przydalby sie.

Apropos innej wypowiedzi - Elvis i Jimi Hendrix tez sie stali legendami po smierci, "you'r nobody till somebody kills you"

ssvir

dwóch najlepszych raperów w historii tej muzyki...dlatego że obaj oficjalnie nie żyją? aż ktoś sie zlituje i nakręci film o 2pacu? faakk widać że nie masz pojęcia o tym co piszesz heh...

ssvir

Paca nigdy ni lubiłem ale Biggiego Smallsa moge słuchać 24h. Szkoda że nie bedzie u nas w kinach bo nawet jeśli jest to film słaby, denny i wogóle to usłyszeć Juicy w kinie rzecz nieprawdopodobna. Chyba bym się wzruszył :)

ocenił(a) film na 9
Olej_K

Bez kitu wzruszylem sie na tym filmie. Pac'a sluchałem od zawsze, Biggie'ego troche mniej ale historia robi wrażenie. Niech nakręcą podobny film o Tupac'u! Aż w klatce ściska jak się słyszy w filmie Sky's The Limit, czy Juicy. Polecam!

ocenił(a) film na 7
fr35h_2

Fakt, moment ze 'sky is the limit' jest maksymalnie pozytywny.
Film ogólnie jest nudny, jest parę błędów technicznych, w szczególności raził mnie kaptur białej kurtki Puffiego, gdy biggie pierwszy raz spotkał go w biurze ;P
Sam jestem zafascynowany twórczością biggiego, ale zdecydowanie nie podobał mi się jego styl życia no i podejście do kobiet (wg filmu ;p nie wiem jak w realu ;p).
imo 6,5/10
pzdr