Nowa policyjna opowieść

Xin jing cha gu shi
2004
7,2 8,8 tys. ocen
7,2 10 1 8758
Nowa policyjna opowieść
powrót do forum filmu Nowa policyjna opowieść

Bardzo długi na dodatek słaby a rola Chana to minus tego filmu, gdyż ten Pan w każdym filmie robi to samo "łubudubu".

ocenił(a) film na 8
albertmax

To samo można powiedzieć o Snipesie Seagalu i masie innych aktorów. Jak uważasz że ten film jest długi to polecam Czasem słońce czasem deszcz.

ocenił(a) film na 10
hurai4

ej! ja bardzo lubię "Czasem słońcte czasem deszcz"! :)) ale to prawda, jak chcesz długie filmy to odsyłamy do Bollywoodu:D (chyba "Mohobbatein" jest dłuższy;)). A Jackie Chan jest juz taką marką, że tak powiem, jeśli ktoś nie lubi "łubudubu" - to są inne filmy. Jackie przynajmniej wszystko robi sam (cud że jeszcze żyje). Ja tam uważam, że Nowa Policyjna Opowieśc jest właśnie miłą odmianą po tym, co on robił zawsze.

oldschool_punk00

Zgadzam się z tą wypowiedzią. W przeciwieństwie do większości komedii z Chanem, w tym można było odpocząć od śmiechu i spojrzeć na Jackie'go z nieco innej perspektywy. Moim zdaniem zagrał świetnie, nie mam zastrzeżeń. Ale prawdą jest, że film długi.

ocenił(a) film na 10
kiyori

no wiecie?:) ostatnio oglądałam "Lagaan: dawno temu w Indiach", który trwał prawie 4 godziny... :)) gdzie mu tam do długości "Nowej Policyjnej Opowieści";)

ocenił(a) film na 9
oldschool_punk00

I co z tego, że długi? jeśli film jest dobry to i 3h albo i więcej może trwać. oldschoolpunk00 ma rację filmy bolly są o wiele dłuższe, a jak dla mnie są genialne i w ogóle nie nudne.