Nowa policyjna opowieść

Xin jing cha gu shi
2004
7,2 8,8 tys. ocen
7,2 10 1 8758
Nowa policyjna opowieść
powrót do forum filmu Nowa policyjna opowieść

Miłe zaskoczenie. Fajna fabuła, dobre sceny walk, akcja i brak tego z czego słynęły filmy z Chanem - nadmiernej groteskowości. Film jest momentami brutalny co uznaję za plus;)

ocenił(a) film na 8
Penguin27

Dlatego że różni się on od pozostałych jest dobry, jest też niezła dawka dramatu, wszystko świetnie wyszło, wkrótce emisja,trzeba znów obejrzeć .. trochę za nisko dałeś jak dla mnie ..

SzymonS1

Dziś miałam do wyboru dwa filmy z Jackie Smoking albo ten film ... wybrałam ten bo ma w sobie dramat i nie jest 'Amerykański' wiecie o co chodzi

ocenił(a) film na 9
domcia14

Oj jak nie lubie filmow z Chanem to ten wlasnie zgadzam sie ze rewelacyjny,a jakos nigdy o nim nie slyszalam wczoraj lecial na tvn niestety do konca nie obejrzalam,ale dzis nadrobie,ale mysle w ciemno ze moich odczuc nie zmieni ;p
Swietny,swietny,swietny :).

ocenił(a) film na 8
Vanja_8

Zmieni na jeszcze lepsze ..

ocenił(a) film na 9
SzymonS1

Potwierdzam moge z pelna świadomościa dac 9 :)
A kurde szkoda mi bylo na koncu mimo wszystko tego Joego,ale coz to tylko jeszcze na plus wyszlo niestety ;p.

ocenił(a) film na 8
Vanja_8

Ja daje nawet więcej, chyba jedyny poważny film z Chanem,to była niesamowita scena, Joe robił te rzeczy przez brak akceptacji rodziców .. niestety wczoraj nie mogłem dokończyć ze względu na porę emisji ...