Dawno chyba nie było tak głupiego filmu z takim dużym budżetem. Wszyscy którzy od filmu akcji oczekują chociaż odrobiny realizmu -powinni zapomniec ze taki film istnieje. Typowy azjatycki idiotyzm w pięknej oprawie Hong Kongu... Scena z "samojeżdzącym" autobusem to juz maxymalne przegięcie... Z resztą jest ich wiele...
Przeznaczony dla dzieci do lat 13...
Ten autobus nie był samojeżdżący, tylko po zastrzeleniu kierowcy noga tego zabitego nadal była na pedale gazu. A ten film to dramat, którego widać nie zrozumiałeś.
Myślę, że bardzo daleko mu do "kolorowego" czy "śliczniutkiego", mnie film bardzo zaskoczył brutalnością i mrocznym klimatem, znacznie odbiega od standardowych występów aktora.
Przynudzasz - film był w porównaniu do F&F6 bardzo realistyczny - a co do autobusu to kolega juz powiedzial - ale przeciez to Japonia - w autobusie mógł być nawet tempomat. - wiec nie widzialem nic dziwnego ze jechał.
Prócz tego autobusu to powiedz mi kolego co jeszcze było nierealistyczne bo ja już nic nie widzę.
HATERS GONNA HATE! i tyle w tym temacie...
Film REWELACYJNY! :)
Od kiedy to Hong-kong leży w Japonii, idioto?
Teraz widać jakie IQ mają głąby, które podniecają takie śmieszne filmy.
Nie masz argumentów to czepiasz się szczegółów(Chiny-Japonia jakoś mi się skojarzyło)?
Ale pytałem o co innego a ty czepiasz się małego szczegółu w komentarzu...?
Film oglądałem już ze 4 razy + do tego lubię filmy z Jackie Chanem dlatego mi się akurat podobał :)
..Idioto