PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=763603}

Nowi mutanci

The New Mutants
2020
5,3 17 tys. ocen
5,3 10 1 16708
5,9 36 krytyków
Nowi mutanci
powrót do forum filmu Nowi mutanci

Aktualnie gatunek filmu opisany jest jako Horror/sci-fi. Nie wierzę w to, ale niech mnie gęś kopnie jeśli to prawda. Już od wielu lat czekam z niecierpliwością na dobry horror/sci-fi, taki jak choćby pierwsze filmy o 'Obcym' czy 'Mucha'. Ostatnio dostajemy same kupy. Może wreszcie ktoś nagra coś z jajem co wgniecie człowieka w fotel. "Horrory'' typu 'Zmierzch' to porażka... tam powinno być wpisane to co w 'Wampirach bez zębów' czyli komedia.

Popow85x2

Dobra....odwołuje to co napisałem. Zobaczyłem zwiastun. Nadzieje spełzły na niczym :)

ocenił(a) film na 6
Popow85x2

jak OBCY to polecam PANDORUM. co do tego to mnie martwi reżyser

8jarex

Pandorum oglądałem. Fakt, bardzo przypadł mi do gustu, tym bardziej, że w ogóle nie spodziewałem się tego o czym jest ten film kiedy odpaliłem po raz pierwszy.

Popow85x2

To film o X-menach... taki tez jest...

magdaxd

No i jak zwykle wyszedł słabo. Póki co nikt nie potrafił przenieść tych komiksów na duży ekran z jajem. Jeszcze Volverine/Logan trzymał jakiś poziom.

Popow85x2

Osobiście podobały mi się filmy raczej wszystkie (bardziej, mniej). Nie narzekam, ale może dlatego, że oglądałam pierwszych X-menów w latach 90, w kinie, a to zupełnie zmienia perspektywę. Podchodzę do nich bardziej sentymentalnie... Osobiście wszystkie filmy Marvela podobały się mi (oprócz "Kapitana Ameryki") i na żaden nie narzekam. Po prostu idąc do kina spodziewam się bajki... i też ją otrzymuję...

Popow85x2

Zobacz sobie dwa filmy syna Cronenberga. Od najstarszego zaczynając.

Tymon_P_

Zaraźliwi i Possessor?

Popow85x2

Tak.