Teraz jeszcze recenzja wystawiona o 20:03.
Ale pech.
I jeszcze nr. na nowo wybudowanym domu 23.
I telefon mam ustawiony na wyłączenie o 23:30
Siostra ma 23 lata.
Kupiłem na allegro film Zagubieni sezon 3 - ma on 23 odcinki.
Co się kurde dzieje ????????
kupa się dzieje! Ja w to nie wierze ale film świetny...
Urodziłem się 12 listopada = ?
Mieszkam w domu z nr 23
Każdy ma coś z liczbą 23, jedni widzą je inni nie, nie wieże w żadne fatum!!!
4 - 8 - 15 - 16 - 23 -42
LOST - SEZON 2
HURLEY SKREŚLA TE LICZBY W TOTKA I ZOSTAJE MILIONEREM - PÓŹNIEJ JUŻ TYLKO SAM PECH PECH I JESZCZE RAZ PECH.
MOŻE I WY SKREŚLICIE TE LICZBY A POTEM .............
20.3.2003 - godzina 3.23 - George W. Bush ogłasza, że USA wypowiadają wojnę Irakowi.
Dla jednych liczba 23 oznacza szczęście, dla innych pecha. Chyba żadna liczba nie zrobiła takiej furory w kulturze undergroundu (no, może oprócz 666).
Michael Jordan prawie całą kariere grał z numerem 23 :)
teraz LeBron James:) wszyscy wiemy jacy to wspaniali sportowcy ;)
23 to numer na koszulce Michaela Jordana. 23 to dzień, w którym zginął jego ojciec.
ta dyskusja wydaje mi sie smutna, jak zostalo powiedziane w "pi", szukajac
namietnie danej liczby znajdujemy ją na każdym kroku, wbije sobie do łba
że 12 jest magiczna i tez bede ją wszędzie znajdywać -,-
Można, ale podyskutować o liczbie 17 też można nie?
Co zwaua, jak ludzie czegoś szukają to to znajdą. Co by było gdyby tą liczbą zaczarowaną było 17? Też by się szukało jej. I były film "Numer 17". I tyle ;P
Zgadza się....
Troszkę lat temu miałem 17 lat.
17 lat miałem jak z dziewczyną ........
M Jak Miłość będzie miało pewnie z 17171717 odcinków :)
O 17 doszedłem do siebie po imprezie sylwestrowej
O NIE !!! Coś wyskoczyło na monitorze :
Error 1723: Wystąpił problem z tym pakietem Instalatora Windows. Nie można uruchomić biblioteki DLL wymaganej do dokończenia instalacji. ...
Wszędzie te liczby :)
Pozdrawiam
A ja wam powiem tak... Oglądaliśmy ten film na psychologii przed świętami.. I zaczęliśmy sobie znajdować wszystko z liczbą 23... moja koleżanka miała 23 liczy w imieniu i nazwisku.. ja urodziłam sie 23.. było jeszcze kilka takich sytuacji i nagle druga koleżanka takie słowa :"ej ludzie my jesteśmy w sali 23" :D:D
Znowu ten debil na forum...jusz widzialem Twoje popisy na {"Pulp fiction"-darujcie sobie rozmowe z tym blaznem-to ciota bez zdania ktora podniecaja obelgi i ponizenie-prowuokuje, aby przeczytac bluzgi na swoj temat-zdanie odnosnie filmow zmienia co piec minut...kim Ty jestes frajerze?-z zachowania wnioskuje ze masz gora 12lat wiec milej zabawy cipko bez zdania...A co do filmwebowiczow to radze nie wchodzic z tym trolem w konwersacje-dlaczego?-przeczytajcie jego posty na "Pulp fiction" wtedy zrozumiecie ze to nic nie warty szczeniak
"Jusz"... to ty zmykaj stąd i wracaj do filmu dla małolatów - wielbicielu Pulp Fiction....
napisałem świt żywych trupow-chodzilo mi o noc..to on dal poczatek serii i byl inspiracja dla nowego gatunku horroru...
I kolejny kontrowersyjny film - Osada :)
10/10 uuuu
Mnie ten film nie zachwycił ale z większością twoich głosów oddanych na filmy się zgadzam.
Tak cztałam i czytałam wasze komenatrze, choć filmu nie oglądałam i sama się zszkowowałam, bo jak skończyłam czytać przed chwilą, to popatrzyłam odruchowo na zegarek i widzę a tu równo 23:00 :) schiza będę przez was miała ludzie :) pzdr
Przestraszyć może niekoniecznie, ale jest świetny klimat, film trzyma w napięciu od początku do końca. Super wstawki narracyjne niczym z gry Max Payne. Tajemnica liczby 23 ( daje dużo do myślenia ). No i zakończenie ........... nigdy bym nie pomyślał. SUPER
http://www.filmweb.pl/topic/830073/LICZBA+13+-+Bardzo+istotna+w+filmie+-+Powi%C4 %85zania+z+filmem+%22+Numer+23+%22..html
Dopiero dzisiaj udało mi się obejrzeć ten film, ale muszę przyznać, że jest całkiem niezły no i ma to, co uwielbiam - niespodziewane zakończenie :D Niestety jakoś paranoja liczby 23 mnie nie ogarnęła albo może fatum mnie ominęło, bo jak na razie nigdzie w moim otoczeniu jej nie znalazłam...Może źle szukam ;)
Jak na razie bardziej wierzę w złotą proporcję ;)
http://www.filmweb.pl/topic/830073/LICZBA+13+-+Bardzo+istotna+w+filmie+-+Powi%C4 %85zania+z+filmem+%22+Numer+23+%22..html
( Fan Horrorów) Po co piszesz takie głupie komentarze ? :) Jeśli film Ci się nie spodobał, przemilcz to i nie rób żenady :)