Numer 23

The Number 23
2007
7,0 124 tys. ocen
7,0 10 1 124397
5,3 23 krytyków
Numer 23
powrót do forum filmu Numer 23

Teraz jeszcze recenzja wystawiona o 20:03.
Ale pech.

I jeszcze nr. na nowo wybudowanym domu 23.

I telefon mam ustawiony na wyłączenie o 23:30

Siostra ma 23 lata.

Kupiłem na allegro film Zagubieni sezon 3 - ma on 23 odcinki.

Co się kurde dzieje ????????

Fan_Horrorow

kupa się dzieje! Ja w to nie wierze ale film świetny...

Urodziłem się 12 listopada = ?
Mieszkam w domu z nr 23

Każdy ma coś z liczbą 23, jedni widzą je inni nie, nie wieże w żadne fatum!!!

ocenił(a) film na 9
DziadziaMET

4 - 8 - 15 - 16 - 23 -42

LOST - SEZON 2

HURLEY SKREŚLA TE LICZBY W TOTKA I ZOSTAJE MILIONEREM - PÓŹNIEJ JUŻ TYLKO SAM PECH PECH I JESZCZE RAZ PECH.

MOŻE I WY SKREŚLICIE TE LICZBY A POTEM .............

ocenił(a) film na 9
Fan_Horrorow

20.3.2003 - godzina 3.23 - George W. Bush ogłasza, że USA wypowiadają wojnę Irakowi.

ocenił(a) film na 9
Fan_Horrorow

Dla jednych liczba 23 oznacza szczęście, dla innych pecha. Chyba żadna liczba nie zrobiła takiej furory w kulturze undergroundu (no, może oprócz 666).

ocenił(a) film na 9
Fan_Horrorow

2 podzielone przez 3 = 0,666 .......... ???

ocenił(a) film na 9
Fan_Horrorow

Skreśliłem dzisiaj te liczby, ciekawe czy wygram ???

Fan_Horrorow

Michael Jordan prawie całą kariere grał z numerem 23 :)
teraz LeBron James:) wszyscy wiemy jacy to wspaniali sportowcy ;)

ocenił(a) film na 9
Vinnie

23 to numer na koszulce Michaela Jordana. 23 to dzień, w którym zginął jego ojciec.

ocenił(a) film na 1
Fan_Horrorow

ta dyskusja wydaje mi sie smutna, jak zostalo powiedziane w "pi", szukajac
namietnie danej liczby znajdujemy ją na każdym kroku, wbije sobie do łba
że 12 jest magiczna i tez bede ją wszędzie znajdywać -,-

ocenił(a) film na 9
menelnapingwinie

Racja - ale podyskutować na forum o liczbie 23 można :)

ocenił(a) film na 7
Fan_Horrorow

Można, ale podyskutować o liczbie 17 też można nie?
Co zwaua, jak ludzie czegoś szukają to to znajdą. Co by było gdyby tą liczbą zaczarowaną było 17? Też by się szukało jej. I były film "Numer 17". I tyle ;P

ocenił(a) film na 9
Elune

Zgadza się....

Troszkę lat temu miałem 17 lat.
17 lat miałem jak z dziewczyną ........
M Jak Miłość będzie miało pewnie z 17171717 odcinków :)
O 17 doszedłem do siebie po imprezie sylwestrowej

O NIE !!! Coś wyskoczyło na monitorze :

Error 1723: Wystąpił problem z tym pakietem Instalatora Windows. Nie można uruchomić biblioteki DLL wymaganej do dokończenia instalacji. ...

Wszędzie te liczby :)

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
Elune

Jim Carrey - Zgadnij, którego się urodził :)

ocenił(a) film na 7
Fan_Horrorow

Czekaj, czekaj. Czyżby 17?
Ale ten błąd to podwójne przekleństwo ^_^

ocenił(a) film na 9
Fan_Horrorow

A ja wam powiem tak... Oglądaliśmy ten film na psychologii przed świętami.. I zaczęliśmy sobie znajdować wszystko z liczbą 23... moja koleżanka miała 23 liczy w imieniu i nazwisku.. ja urodziłam sie 23.. było jeszcze kilka takich sytuacji i nagle druga koleżanka takie słowa :"ej ludzie my jesteśmy w sali 23" :D:D

ocenił(a) film na 9
agnes_39

Czy w tej sali nie siedziały przypadkiem 23 osoby ?????

Fan_Horrorow

Znowu ten debil na forum...jusz widzialem Twoje popisy na {"Pulp fiction"-darujcie sobie rozmowe z tym blaznem-to ciota bez zdania ktora podniecaja obelgi i ponizenie-prowuokuje, aby przeczytac bluzgi na swoj temat-zdanie odnosnie filmow zmienia co piec minut...kim Ty jestes frajerze?-z zachowania wnioskuje ze masz gora 12lat wiec milej zabawy cipko bez zdania...A co do filmwebowiczow to radze nie wchodzic z tym trolem w konwersacje-dlaczego?-przeczytajcie jego posty na "Pulp fiction" wtedy zrozumiecie ze to nic nie warty szczeniak

ocenił(a) film na 9
_suspect_

"Jusz"... to ty zmykaj stąd i wracaj do filmu dla małolatów - wielbicielu Pulp Fiction....

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
_suspect_

napisałem świt żywych trupow-chodzilo mi o noc..to on dal poczatek serii i byl inspiracja dla nowego gatunku horroru...

ocenił(a) film na 9
_suspect_

I kolejny kontrowersyjny film - Osada :)
10/10 uuuu
Mnie ten film nie zachwycił ale z większością twoich głosów oddanych na filmy się zgadzam.

ocenił(a) film na 9
Fan_Horrorow

Niee... było tylko 5 osob.. tyle chodzi na psychologie...

Fan_Horrorow

02:03... no coz... chyba przezyje to jakos

Fan_Horrorow

a film psychologiczny to taki po którym niespodziewamy sie zakończenia... dlatego nas interesuje...

Fan_Horrorow

Agnes... pisałaś że u ciebie na wykładach było pięć osób... a 5=2+3, czyli 23.

ocenił(a) film na 9
Merqury

Ja cie pierdyle...
Ale jaja :)
Wszędzie te liczby :)

Fan_Horrorow

Walter Sparrow / Fingerling = 23 litery

ocenił(a) film na 9
przemo240zp

I dzisiaj 23 luty :)
Ale jaja.................

Fan_Horrorow

Tak cztałam i czytałam wasze komenatrze, choć filmu nie oglądałam i sama się zszkowowałam, bo jak skończyłam czytać przed chwilą, to popatrzyłam odruchowo na zegarek i widzę a tu równo 23:00 :) schiza będę przez was miała ludzie :) pzdr

who008

zobacz jeszcze film!!! :D

przemo240zp

już ściągam :)

ocenił(a) film na 9
who008

Film jest super.
Polecam.

Obejrzyj koniecznie

Fan_Horrorow

A mam pytanie film trzyma w napięciu? :) Można się przestraszyć, czy raczej nie?

ocenił(a) film na 9
who008

Przestraszyć może niekoniecznie, ale jest świetny klimat, film trzyma w napięciu od początku do końca. Super wstawki narracyjne niczym z gry Max Payne. Tajemnica liczby 23 ( daje dużo do myślenia ). No i zakończenie ........... nigdy bym nie pomyślał. SUPER

Fan_Horrorow

dzięki za odpowiedź :)

ocenił(a) film na 9
who008

Jak tam film ?
Podobał się ???

ocenił(a) film na 9
Fan_Horrorow

http://www.filmweb.pl/topic/830073/LICZBA+13+-+Bardzo+istotna+w+filmie+-+Powi%C4 %85zania+z+filmem+%22+Numer+23+%22..html

Fan_Horrorow

Dopiero dzisiaj udało mi się obejrzeć ten film, ale muszę przyznać, że jest całkiem niezły no i ma to, co uwielbiam - niespodziewane zakończenie :D Niestety jakoś paranoja liczby 23 mnie nie ogarnęła albo może fatum mnie ominęło, bo jak na razie nigdzie w moim otoczeniu jej nie znalazłam...Może źle szukam ;)
Jak na razie bardziej wierzę w złotą proporcję ;)

ocenił(a) film na 9
Fan_Horrorow

http://www.filmweb.pl/topic/830073/LICZBA+13+-+Bardzo+istotna+w+filmie+-+Powi%C4 %85zania+z+filmem+%22+Numer+23+%22..html

ocenił(a) film na 5
Fan_Horrorow

O nie! Zesrałem sie dzisiaj 23 razy! :(((

ocenił(a) film na 10
Fan_Horrorow

( Fan Horrorów) Po co piszesz takie głupie komentarze ? :) Jeśli film Ci się nie spodobał, przemilcz to i nie rób żenady :)

użytkownik usunięty
Fan_Horrorow

nic się nie dzieje:) Urodziłam się 23, dwa lata temu miałam okres gdzie wszędzie widziałam numer 23 i żyję i mam się doskonale:D To po prostu taka liczba, że wychodzi wszędzie, pocyztajcie sobie ciekawostki do filmu.