Ośmiorniczka

Octopussy
1983
7,1 35 tys. ocen
7,1 10 1 34726
5,5 20 krytyków
Ośmiorniczka
powrót do forum filmu Ośmiorniczka

10 czerwca o godzinie 21:10 ten film będzie w telewizji

użytkownik usunięty
modern_talking

no nie wiem czy będzie, bo super extra zajjefajna polska telewizja zamiast kolejnego mega Bonda daje nędzną polską Seksmisje. Aż mi się nie dobrze robi :/

użytkownik usunięty
modern_talking

no nie wiem czy będzie, bo super extra zajjefajna polska telewizja zamiast kolejnego mega Bonda daje nędzną polską Seksmisje. Aż mi się nie dobrze robi :/

Niestety przez najbliższe 2 niedziele nie będzie okazji zobaczyć 007 w akcji.

ocenił(a) film na 9
kamilpiotr

Dwie? Miejmy nadzieję. Często jakaś stacja niby zobowiązuje się do puszczania całych serii filmów ale w rzeczywistości 'urywają'. Żeby nie było tak i w tym przypadku...

Bruce_Lee

Serdecznie przepraszam nie przejrzałem dobrze programu :)
Pozdrowienia z Moskwy już w najbliższą środę :) o 19:55
Zapraszam do oglądania.

PS: no i znowu cofamy się prawie do początku :(

ocenił(a) film na 7
kamilpiotr

"Ośmiorniczka" bedzie leciec w TVP2 ale troche pozniej, na razie beda dwa filmy z Connery'm. Oto grafik emisji filmow z Bondem w najblizszym czasie:

13/06/2007
godz. 19:55 "Pozdrowienia z Moskwy"

20/06/2007
godz. 19:55 "Operacja Piorun"

27/06/2007
godz. 19:40 "Ośmiorniczka"

informacje o emisji na kilka tygodni na przod mozna sprawdzac na www.telemagazyn.pl

Pozdrawiam

modern_talking

Kto wie co bedzie po Ośmiorniczce ?? Mama nadzieje ze jeszcze coś dadzą

użytkownik usunięty
ppaauulliinnkkaaaa

dopiero po wakacjach chyba bo pisałem do tvp

ocenił(a) film na 7

Zamiast puszczac te filmy z Bondem regularnie i po kolei kazda z czesci to oni sobie robia z tego zarty jakies. Kiedys na Polsacie chyba tylko puscili wszystkie czesci po kolei i byly emitowane chyba co tydzien, wtedy tez nagralem sobie kilka czesci.

ocenił(a) film na 7
Axel

Nagrywać na Polsacie? Nie zabrakło ci taśmy???

kubciomul

na TVP już puszczali 2 razy serie po kolei. Na polsacie nie przypominam sobie żeby leciał BOND

ocenił(a) film na 7
kamilpiotr

No to cos slabo pamietasz bo dawali na Polsacie i to nawet 2 razy chyba. A na TVN tez dali kilka czesci ale zupelnie nie po kolei i to bylo chyba tylko 2-4 filmy (juz dokladnie nie wiem).