PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=676596}

O trzy wesela za dużo

3 bodas de más
2013
6,2 219  ocen
6,2 10 1 219
O trzy wesela za dużo
powrót do forum filmu O trzy wesela za dużo

Wie ktoś gdzie można obejrzeć ?

Weronka90

Najbardziej thrillery i takie trzymające w napięciu ale melodramaty, romanse, komedie romantyczne też lubię. Ogólnie uwielbiam hiszpańskie i skandynawskie kino, a Ty ?

ShaqiriIsco

napisałam wcześniej odpowieź i zastanawiam się czego się nie wyświetla czy za dużo piszę czy przeciążam serwer:P

Weronka90

hhaha, też się zastanawiałem, bo na forum często jakiejś wiadomości można nie zauważyć :P

ShaqiriIsco

Czyli wynika że za dużo piszemy i przeciążany serwer? Ja lubię dużo pisać i rozmawiać jak jest z kim i o czym.a filmy o pedofilii w kościele lubię choć to trudny i smutny temat ale myślę że takich zdarzeń będzie coraz mniej

ShaqiriIsco

Tak w ogóle Justyna jestem.
Miło mi i do jutra
Sweet dreams ;)

Weronka90

Mi również miło :)
Janek jestem.
Kolorowych snów Justyno :)

Weronka90

Good morning.
Have a good day.I'm still doing my English homework:)

Weronka90

Dzień dobry.
Jak Ci idzie ?
Miłego popołudnia i wieczorku :)

ShaqiriIsco

Już skończyłam dziś robiliśmy gramatykę Prezent Perfect i Past Continuous a w ang wszystko jest ważne mówienie,pisanie,czytanie,słuchanie.troche zakupy świąteczne zrobione reszta jutro w sobotę a od 2 stycznia jestem w Rymanów-Zdroj to odpocznę zmienię klimat;))

Weronka90

Tak zgadza się z tym ang, chociaż ja za nim nie przepadam
To odpoczynek powinnaś mieć już wcześniej :)

ShaqiriIsco

Każdy ma jakąś rzecz która lubi robić,ja lubię się uczyć ang i lepiej mi wychodzi pisanie esejów czy innych prac pisemnych ;) fajna by była taka praca z tym językiem śle zobaczymy i o marzenia trzeba walczyć.dzis tłum w sklepach bo Święta tuż tuż ;)

Weronka90

Dokładnie, zgadzam się z Tobą :)

Weronka90

Rymanów-Zdrój Twoje okolice ?

ShaqiriIsco

Mieszkam w stolicy Podkarpacia a w Rymanowie nigdy nie byłam a ponoć tam ładnie i lepszy klimat,a będę mieć zabiegi to też zdrowie poprawie ;)

Weronka90

Racja, a zdrowie najważniejsze :) i plus jeszcze klimacik i ładne widoki :)

ShaqiriIsco

Miało być Present Perfect a zamieniło mi literkę

Weronka90

Dobranoc :)

ShaqiriIsco

Może przeszli byśmy na inny rodzaj konwersacji np email ? Miłego dnia;)

Weronka90

Dziękuję;)
Pięknego dnia dla Ciebie ;)
Oczywiście możemy, hmm ja ostatnio odświeżyłem i po kilku latach wróciłem do GG. Co Ty na to ?

ShaqiriIsco

oj GG dawno nie używałam i nawet nie pamiętam jaki mam nr, korzystam z Skype,whatsapp,a dziekuje choć mój szef się wkurzał,że przyszłam tak wcześnie podpisać liste obecności,bo mam staż zdalny,ale oni ze wszystkim robią problemy,mój email to justynnia90@wp.pl
Pzdr

Weronka90

Ja właśnie też numeru nie mogłem starego zdobyć to nowy na szybko się założyło, bo ściągnąłem aplikacje ale też jest na przeglądarce online. Ja skype i whatsappa nie mam. Jedynie to GG i snapchat

ShaqiriIsco

lubię filmy/seriale które mnie wciągają,mają trochę grozy czy tajemniczości,niewyjaśnionych wątków,ale romansidła jak Rosamunde Pilcher,Katie Fforde,Lena Lorenz też przypadły mi do gustu choć tam zawsze się wszystko dobrze kończy:)

ShaqiriIsco

Krzywe linie Boga wiem że zrobił na mnie wrażenie to był chyba hiszpański film:)

ShaqiriIsco

ja będę uciekać bo jutro ang a trzeba się wyspać by dobrze rowiążywać zadanka,a uczę się dla siebie by kiedyś oglądać filmy i seriale bez pl napisów i zdać egz językowy:):)

Weronka90

o proszę, dokładnie to jest najfajniejsze jak jest wciągające i potrafi zaciekawić i ta tajemniczość :)

W tym samym czasie chciałem napisać :P Ja również uciekam dziś już, dobrej nocy dla Ciebie :)

ShaqiriIsco

Na tej Twojej str znalazłam serial Odwet oceanu i nawet jakby jak teraz oglądam ;)

Weronka90

To super, miłego seansu :)

ShaqiriIsco

Dziękuję i nie ma się się sugerować komentarzami bo ładne widoki i na razie serial mi się podoba

Weronka90

Tak dokładnie, komentarze często są mylące i bardzo sprzeczne