Najbardziej thrillery i takie trzymające w napięciu ale melodramaty, romanse, komedie romantyczne też lubię. Ogólnie uwielbiam hiszpańskie i skandynawskie kino, a Ty ?
napisałam wcześniej odpowieź i zastanawiam się czego się nie wyświetla czy za dużo piszę czy przeciążam serwer:P
Czyli wynika że za dużo piszemy i przeciążany serwer? Ja lubię dużo pisać i rozmawiać jak jest z kim i o czym.a filmy o pedofilii w kościele lubię choć to trudny i smutny temat ale myślę że takich zdarzeń będzie coraz mniej
Już skończyłam dziś robiliśmy gramatykę Prezent Perfect i Past Continuous a w ang wszystko jest ważne mówienie,pisanie,czytanie,słuchanie.troche zakupy świąteczne zrobione reszta jutro w sobotę a od 2 stycznia jestem w Rymanów-Zdroj to odpocznę zmienię klimat;))
Tak zgadza się z tym ang, chociaż ja za nim nie przepadam
To odpoczynek powinnaś mieć już wcześniej :)
Każdy ma jakąś rzecz która lubi robić,ja lubię się uczyć ang i lepiej mi wychodzi pisanie esejów czy innych prac pisemnych ;) fajna by była taka praca z tym językiem śle zobaczymy i o marzenia trzeba walczyć.dzis tłum w sklepach bo Święta tuż tuż ;)
Mieszkam w stolicy Podkarpacia a w Rymanowie nigdy nie byłam a ponoć tam ładnie i lepszy klimat,a będę mieć zabiegi to też zdrowie poprawie ;)
Dziękuję;)
Pięknego dnia dla Ciebie ;)
Oczywiście możemy, hmm ja ostatnio odświeżyłem i po kilku latach wróciłem do GG. Co Ty na to ?
oj GG dawno nie używałam i nawet nie pamiętam jaki mam nr, korzystam z Skype,whatsapp,a dziekuje choć mój szef się wkurzał,że przyszłam tak wcześnie podpisać liste obecności,bo mam staż zdalny,ale oni ze wszystkim robią problemy,mój email to justynnia90@wp.pl
Pzdr
Ja właśnie też numeru nie mogłem starego zdobyć to nowy na szybko się założyło, bo ściągnąłem aplikacje ale też jest na przeglądarce online. Ja skype i whatsappa nie mam. Jedynie to GG i snapchat
lubię filmy/seriale które mnie wciągają,mają trochę grozy czy tajemniczości,niewyjaśnionych wątków,ale romansidła jak Rosamunde Pilcher,Katie Fforde,Lena Lorenz też przypadły mi do gustu choć tam zawsze się wszystko dobrze kończy:)
ja będę uciekać bo jutro ang a trzeba się wyspać by dobrze rowiążywać zadanka,a uczę się dla siebie by kiedyś oglądać filmy i seriale bez pl napisów i zdać egz językowy:):)
o proszę, dokładnie to jest najfajniejsze jak jest wciągające i potrafi zaciekawić i ta tajemniczość :)
W tym samym czasie chciałem napisać :P Ja również uciekam dziś już, dobrej nocy dla Ciebie :)