PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=665400}

Obcy: Przymierze

Alien: Covenant
2017
5,7 84 tys. ocen
5,7 10 1 83681
5,1 61 krytyków
Obcy: Przymierze
powrót do forum filmu Obcy: Przymierze

Jeszcze był taki film, że była pokazana strzelanina w jakimś zakładzie (chyba elektrownii jądrowej), a potem 25 lat później kosmiczny statek transportowy - widmo staranował mały statek kosmiczny (jedna astronautka została przygwożdżona do ściany małego statku kosmicznego, a drugiego astronautę wyssała w przestrzeń kosmiczną dekompresja). I ten kosmiczny statek transportowy - widmo pchał ten mały statek kosmiczny, a załoga małego statku kosmicznego zauważyła, że za sterami kosmicznego statku transportowego - widmo siedział trup człowieka. Co to za był ten film? Czekam na odpowiedź!

zdzichu35

Nie widzę odpowiedzi! Użytkownicy Filmwebu, zgłoście się!

zdzichu35

Też chcę wiedzieć, co to za był ten film?

ocenił(a) film na 8
zdzichu35

Dobre pytanie, ale niestety nie jestem w stanie udzielić na nie odpowiedzi.

ocenił(a) film na 7
zdzichu35

To był najlepszy film jaki w życiu widziałem chyba kilka razy, ale tytułu nie pamiętam. Tak czy inaczej 10/10 i serduszko, polecam!

zdzichu35

A nie był przypadkiem to ten film?
http://www.filmweb.pl/film/Ukryty+wymiar-1997-559

Daj znać, bo też mnie zaintrygowałeś :)

losiolek55

To nie był "Ukryty wymiar", to był inny film, i to starszy, bo ostatnio leciał na Polsacie wiosną 1998 roku, a wtedy "Ukryty wymiar" miał premierę na VHS i DVD. W tym filmie była pokazana strzelanina w jakimś zakładzie (chyba elektrowni jądrowej), a potem 25 lat później kosmiczny statek transportowy - widmo staranował mały statek kosmiczny (jedna astronautka została przygwożdżona do ściany małego statku kosmicznego, a drugiego astronautę wyssała w przestrzeń kosmiczną dekompresja). I ten kosmiczny statek transportowy - widmo pchał ten mały statek kosmiczny, a załoga małego statku kosmicznego zauważyła, że za sterami kosmicznego statku transportowego - widmo siedział trup człowieka. Jeszcze jedno: akcja "Ukrytego wymiaru" rozgrywała się tylko w kosmosie, a przede wszystkim na Neptunie, a w tym filmie statek transportowy - widmo staranował mały statek kosmiczny nad planetą, która przypominała Marsa, i to 25 lat po strzelaninie w jakimś zakładzie (chyba elektrowni jądrowej). Tego filmu właśnie szukam. Więc co to za był ten film? Czekam na odpowiedź!

ocenił(a) film na 8
zdzichu35

Ciemna strona księżyca
http://www.filmweb.pl/film/Ciemna+strona+Księżyca-1990-200073