PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=665400}

Obcy: Przymierze

Alien: Covenant
2017
5,7 84 tys. ocen
5,7 10 1 83681
5,1 61 krytyków
Obcy: Przymierze
powrót do forum filmu Obcy: Przymierze

No chyba, że scenariusz mnie zaskoczy pozytywnie, w co wątpię.

ocenił(a) film na 3
hr_dooku

kozak film czekam na 2 część

ocenił(a) film na 7
hr_dooku

Myślę, że Scotta czy innych twórców nie bardzo obchodzi, czego chcesz a czego nie. Sequel ma szansę przynieść zysk i przyciągnąć odbiorców z racji na otwarte zakończenie części pierwszej, i mimo wielu błędów i potknięć w scenariuszu filmu czekam na sequel. pozdrawiam

użytkownik usunięty
q_ba87

popieram, dajcie juz spokoj z tym hejtowaniem, niepodoba sie to wlaczcie sobie transformers

So true! :)

q_ba87

Scotta czy grubasów z FOXa?

użytkownik usunięty
hr_dooku

reebot NIE .

ocenił(a) film na 2
hr_dooku

Ciągle mam nadzieję, że Scott przejrzy na oczy i druga część nie powstanie. Ileż można się kompromitować....

ocenił(a) film na 4
hr_dooku

Strasznie banalny był ten film i do tego mocno dziurawy i do tego te postacie SJ ohh my taki potencjał Gigera zamienić na zwykłego Humanoida

Joleke22

To właśnie było najgorsze. Z ciekawie zapowiadającego się tajemniczego kosmity zrobiono łysego albinosa z kaloryferem. Ze zwiastunów wnioskowałem, że może to jakiś zmutowany członek załogi albo po prostu inny obcy i strasznie się zawiodłem. A to wszystko przypieczętowały- brak logiki, pogodny motyw muzyczny jak na horror, typowe "hollywództwo" oraz wplecenie w to "Lawrence'a z Arabii" jakby scenarzysta nic oryginalniejszego nie potrafił wymyślić.

hr_dooku

A gdzie był Lawrence ,bo nie kojarzę nawiązania?

Ottiss14

To film który oglądał android David w Prometeuszu ''the trick mr Potter is to not mind that it hurts''

hr_dooku

*rebootu

użytkownik usunięty
hr_dooku

Na reboot za wcześnie,a końcówka jedynki aż prosi o sequel.

hr_dooku

http://memecrunch.com/meme/5H0H/ancient-aliens-meme-prometheus/image.png

hr_dooku

Scott ma to do siebie ,ze zdarza mu sie nakręcić film dobry i pociac go tak ,żeby nie mial sensu. Powinni wydawac tylko wersje reżyserskie Prometeusza i Królestwa Niebieskiego Np.

Ottiss14

Te usunięte sceny z bluray za dużo nie dają.

hr_dooku

Wydaje mi sie ,ze te z Blue ray to tylko mniejsza czesc wszystkich wycietych.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1
Kiszony_Salceson

Wystarczy nie iść do kina...

ocenił(a) film na 3
zombie001

To nie takie proste, niektóre kina nie mają 20 sal a na przykład tylko 4 lub 5, a takie dobrze zarabiające Prometeusze wypychają dobre filmy z repertuaru

ocenił(a) film na 5
Gyp

Nie zapominajmy także o tych bezlitosnych bileterach, którzy porywają ludzi z ulicy, wrzucają do sali kinowej i trzymają z lufą przy skroni, zmuszając do obejrzenia filmu. :D

logan_slupsk

Dalej tam u was biją pałami po głowach ? XD

Kiszony_Salceson

To nie oglądajcie, towarzyszu. Nikt was chyba do tego nie zmusza?