PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10010007}

Obcy: Romulus

Alien: Romulus
2024
6,4 45 tys. ocen
6,4 10 1 45125
6,4 65 krytyków
Obcy: Romulus
powrót do forum filmu Obcy: Romulus

Pewnie obcy będzie niebinarny, jedna z bohaterek koniecznie kobieta będzie na pewno lesbą. Bardzo realistyczne, że kobieta, która w realu by nie uniosła karabinu i pewnie jest przeciwniczką golenia nóg i waginy będzie okładać alienów XD
Oczywiście jest i murzyn bo wiadomo, musi być kolorowo.

Atlantiss

W Polsce otworzyli jakaś nową fabrykę produkującą idiotów? Wszyscy brzmicie tak samo.

sankt1910

Nie wiem czy otworzyli fabrykę idiotów, ale sądząc po tobie raczej na pewno.

Atlantiss

Postaraj się bardziej. Tak to jest jak się wydaje paziom, że są kimś :) Pisz dalej. Posmieje się samcu binarny :)))

sankt1910

Czy ty właśnie przypisałoś mi płeć? Dlaczego jesteś płciofobiczny? Dlaczego cierpisz na fobię? Mamunia walnęła cię o krawężnik?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
sankt1910

Nie dość, że jesteś płciofobem to jeszcze po prostu kretynex.

ocenił(a) film na 3
Atlantiss

Pięknie go zaorałeś.

Atlantiss

próbują stworzyć nową religię,ale bez Boga się nie da!haha

ocenił(a) film na 10
wilkrobert132

Żaden z 3000 religii bóg nie istnieje. To konstrukt społeczny żerujący na strachu przed śmiercią i rozkładem.

sankt1910

To wszystko są takie same prawackie drony, co przesiadują pod monopolowym cały dzień, więc nie jest dziwne że powtarzają to samo. Dyskusja z nimi jest pozbawiona sensu.

Bomberpilot1940

lemingi w dysonansie sa przezabawne. bylo fajnie ale juz spuszczam wode w kiblu. spelniles swoje zadanie wzorowo.

sankt1910

no to juz sam najlepiej powinienes znac odpowiedz na to pytanie ale najwyrazniej potrzebujesz jeszcze do niego solucji jak kazdy rasowy leming

sankt1910

Wiesz na czym polega różnica pomiędzy idiotą a inteligentnym człowiekiem, na tym że inteligentny człowiek nie będzie na siłę komuś udowadniał jego głupoty i zatrzyma się w odpowiednim momencie, zaś idiota zawsze musi mieć coś do powiedzenia i nigdy nie odpuści bo jest idiotą

sankt1910

a to Ty jestes ze starej fabryki idiotow, ze wiesz o ich istnieniu?

sankt1910

na świecie otwarto wytwórnię woke debili. jesteś jej produktem wesołku.

ocenił(a) film na 7
sankt1910

Dokładnie nad tym samym się zastanawiam.

ocenił(a) film na 7
Atlantiss

Zawsze był, wszystkich traktował równo...

Atlantiss

Póki nie było internetu tylko rodzina wiedziała, że jesteś idiota, teraz wiemy wszyscy

marcinsss89

Póki nie było internetu tylko rodzina wiedziała, że jesteś idiota, teraz wiemy wszyscy

Atlantiss

sądząc po przejęciu praw do Obcego przez Walt Disney to może tak być

ocenił(a) film na 8
Atlantiss

Ale się żałośnie zesrałes, pewnie dlatego, że masz równie rzadka psychikę i na widok kobitki twoja męskość ulatuje jak bocian na zimę, zresztą jaka męskość, jak ty zwykła pipka jesteś

master_of_vinyl_donuts

Ale się żałośnie zesrałes, pewnie dlatego, że masz równie rzadka psychikę i na widok kobitki twoja męskość ulatuje jak bocian na zimę, zresztą jaka męskość, jak ty zwykła pipka jesteś

ocenił(a) film na 8
Atlantiss

fajnie, ze umiesz kopiowac, bo czytac ze zrozumieniem juz niebardzo

master_of_vinyl_donuts

fajnie, ze umiesz kopiowac, bo czytac ze zrozumieniem juz niebardzo

master_of_vinyl_donuts

a ty kto?kobitka..?haha.to się postaraj żebym cię zerżnął i oboje zaznali rozkoszy!

Atlantiss

Arlantiss...podoba mi się twoja wypowiedż.

Atlantiss

Napisałeś prawdę, a samozwańczy obrońcy moralności i obyczajowości Ciebie atakują, bo pragną tolerancji choć sami wobec Twojego punktu widzenia tolerancji nie są w stanie okazać , więc wykazują się obłudą, hipokryzją ale tego nie widzą :)

ocenił(a) film na 8
hubertus1985

Lewactwo to stan umysłu. Mają IQ ameby i myślą, że mają coś do powiedzenia, a prawda jest taka, że mają tyle do gadania co Żyd do okupacji, czyli nic. Jedyne prawo jakie mają to zamknąć mordy

Damian_Oporski_fw

bez kitu, ich jest od 0.5 do 1.5 procenta, a się zachowują jakby stanowili 3/4 społeczeństwa

ocenił(a) film na 10
Atlantiss

"czarny, lesba" etc. I komu to przeszkadza. Takie problemy zauwazylem ma z reguly biedota

ocenił(a) film na 8
doktor85

"Biedota" xDD A ty ile zarabiasz, bogaczu za dychę. Zarabiasz w miesiąc tyle co oni w 30 dni? Czyli tak samo, więc nie pier*ol i się dokształć

ocenił(a) film na 10
Damian_Oporski_fw

Bieda w kontekscie danego spoleczenstwa, czyli np ludzie -zalozmy- ponizej sredniej krajowej. I tak z tego co bserwuje to bieda ma zawsze takie problemy, bogatsi maja to gdzies.

Atlantiss

Ja mam nadzieję, że komputer pokładowy każdorazowo będzie się pytał o zaimki ;) Sam trailer wiele mówi, jak bardzo postępowe będzie to gónwo :)

ocenił(a) film na 8
ocenił(a) film na 9
Atlantiss

Wiem że jestem za prawicą ale to co ja czytałem przechodzi ludzkie pojęcie.
Silne kobiety to virus hollywood ale silne kobiety były już wcześniej takich znanych filmach że trudno by wymienić.
Atlantiss opisał pierwszy film narzekając na nowy.
Czas na Nolana a nie czekaj w "Incepsji"
Była bohaterka która była mądra niż postać DiCaprio.
Przyznaj się czy ty krzykys z bólu  podczas "Poor things" "Gone Girl" "Barbie" "Pearl".

Atlantiss

Opisałeś film z '79 xd

Atlantiss

Dla ciebie, duchowy spadkobierco hitlera, nawet Obcy Scotta i Camerona są be, ponieważ bohaterką jest Ripley, która jakby nie patrzeć, jest kobietą.

JackCarver

Lewaczek triggered hahahahah. Dobrze, że potwierdziłoś, że Ripley jest kobietą. Bo dzisiejszy lewacki clown world często sam nie jak zdefiniować kobietę.

Atlantiss

Imo będzie transem a potem gejem xD

Atlantiss

Nie trafiłeś :) Nie było lesby, a główna bohaterka to zwykła kobieta, która nie robi nie robi niczego, czego w realu nie mogłaby zrobić przeciętna kobieta.

Atlantiss

Kiepsko się zestarzał ten post. Gratuluję

ocenił(a) film na 5
Atlantiss

Czarny(Mbappe)I dziecina niestety położyły ten film a i zapomnialem a najgorsze że ten film jest tak naiwny ze targetem jest chyba amerykańska niedorozwinięta młodzież.Poprzednie części nawet te słabsze urastają do rangi bardzo dobrych.

aronn

Widać że nie mamy do czynienia z widzem intelektualistą skoro "Mbappe" położył dla ciebie ten film.

ocenił(a) film na 5
Equos

Porównaj sobie androida którego zagral Fass,a ten nowy android to się zachowuje jak uposledzony albo utystyczny.

ocenił(a) film na 6
Atlantiss

Ominąłeś wizytę u psychiatry :P

ocenił(a) film na 8
Atlantiss

Człowieku idź się leczyć.