PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10010007}

Obcy: Romulus

Alien: Romulus
2024
6,4 45 tys. ocen
6,4 10 1 45125
6,4 65 krytyków
Obcy: Romulus
powrót do forum filmu Obcy: Romulus

Pewnie obcy będzie niebinarny, jedna z bohaterek koniecznie kobieta będzie na pewno lesbą. Bardzo realistyczne, że kobieta, która w realu by nie uniosła karabinu i pewnie jest przeciwniczką golenia nóg i waginy będzie okładać alienów XD
Oczywiście jest i murzyn bo wiadomo, musi być kolorowo.

ocenił(a) film na 8
Atlantiss

Skąd ta obsesja? Złamał Ci ktoś serce? Może jakiś chłopak?

ocenił(a) film na 8
Atlantiss

Jakby się nad tym zastanowić to dawno nie widziałem filmu, serialu bez zbieracza bawełny...

ocenił(a) film na 7
elSiara

W Polsce 90% populacji to potomkowie wieśniaków którzy byli bici batem przez szlachtę jeszcze bardziej niż czarni w USA.

ocenił(a) film na 7
Atlantiss

We filmie nie było żadnego LGBT ale prawactwo które srra białym gownem i tak się odpaliło. Powinni wam zrobić w tej fabryce jakiś upgrade mózgu bo niedługo będziecie się odpalać na kolorowe kredki w sklepie papierniczym.

soulfly777kris

Czyli presja by usuwać kolorowe zboczenia ma sens.

Atlantiss

Wiem, kto nigdy nie trzymał karabinu w łapie - Ty. No bo gdybyś trzymał, to byś takich bredni nie wypisywał.

ocenił(a) film na 5
Atlantiss

Co ma obecność Afroamerykanina w filmie? W poprzednich obcych też byli i nikt nie narzekał

ocenił(a) film na 9
pati150285

W końcu ktoś mądry

pati150285

afroamerykanie? raczej murzyni... nie pamiętam by w którejś części aliena było coś w ogóle o USA.

ocenił(a) film na 8
Atlantiss

Obejrzałem i odpowiem NIE. Za to Obcy wycvhodzi z wielkiej p*zdy wiszącej na ścianie.

ocenił(a) film na 8
Atlantiss

obcy jest czarnym genderfluidowym niebiniakiem obsada: czarny autysta 3 lesbijki i 2 gejów. film idealny dla mnie kocham go

ocenił(a) film na 7
Atlantiss

Rządzący zachodem chcą zrobić z ludzi postmodernistyczną masę, z której zbudują sobie idealny system niewolniczy. Używają do tego między innymi kina, piorąc ludziom mózgi postmodernistycznymi obrazami.