PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10010007}

Obcy: Romulus

Alien: Romulus
2024
6,4 45 tys. ocen
6,4 10 1 45178
6,4 65 krytyków
Obcy: Romulus
powrót do forum filmu Obcy: Romulus

Czy jest tu ktoś kto już film oglądał i mapisze cosna temat tej produkcji?

ocenił(a) film na 7
mbl8

Premiera jutro, nie liczylbym na to

mbl8

Nie oglądałem jeszcze i zawaham się gdy zobaczę dużo negatywnych komentarzy oraz gdy okaże się że wepchnęli w film 30% agendy złoczyńców czyli wszelkie wynaturzenia lgbt, niepełnosprawni intelektualnie, niepełnosprawni ruchowo, itd.

ocenił(a) film na 4
Niedzielludek

jeszcze jakby ciebie wcisnęli to byłoby zboczenie

ocenił(a) film na 8
yag12

Dokładnie

ocenił(a) film na 8
Niedzielludek

Lgbt to nie wynaturzenie ;)

ocenił(a) film na 6
arieljarosz

Sprawdź historię choroby każdego lgbtowca kartę chorobową to zobaczysz ilu każdy lekarzy odwiedzili, ile leków biorą itp itd IMO normalne to to nie jest. ;)

ocenił(a) film na 8
rbk23

Podobnie jak zielone oczy/latanie samolotem itp. to też nie jest normalne :) Nie jest normalne, ale zaburzeniem też nie jest. A pod względem leków (domyślam się, że np. antydepresanty, to pod kątem ilości homofobii w Polsce to nic dziwnego, że można wpaść w depresję, i nie mówię tu tylko o Polsce, Rosja/Chiny podobnie, a nawet znacznie gorzej traktują takie osoby. I mam na myśli tylko osoby kochające tą samą płeć, pomijam transów, bo w znacznej części robią z siebie pajaców).

arieljarosz

W naturze prokreacja między DWOMA płciami jest po to aby przedłużyć gatunek. Z prokreacji dwóch osobników tej samej płci nic nie będzie więc to jest wynaturzenie. W świecie zwierząt "bzykanie się" osobników tej samej płci traktowane jest jako zabawa.

ocenił(a) film na 8
Niedzielludek

Przeludnienie i tak jest , póza tym nie chodzi tylko o seks (+ często zwierzęta też są homoseksualne , pod kątem wysiadania np. jak przez dwóch samców pingwinów i nie jest to takie rządkie jak się może wydawać).

arieljarosz

Rozmawiałem na temat homoseksualnych zachowań z studentką weterynarii. Ona jasno mi określiła że dla zwierząt to zabawa, a jak przychodzi okres rui to samiec wie w którą dziurkę pukać.

ocenił(a) film na 8
Niedzielludek

To już zależy od zwierzęcia, nie musi zawsze chodzić tylko o seks

ocenił(a) film na 8
arieljarosz

https://natemat.pl/460252,10-zwierzat-u-ktorych-wystepuja-zachowania-homoseksual ne

Niedzielludek

Jeszcze jedno. Ja bym rozgraniczył agendę LGBT z ludźmi homoseksualnymi. Ci pierwsi to najęta grupa ludzi przez globalistów, bardzo niewielka, których zamiarem jest deprawacja ludzkości w szczególności dzieci, na to u mnie w moim kodeksie moralnym nie ma prawa bytu. Ta bardzo mała grupka chce aby ich zarządzenia obejmowały ogół ludzkości czyli 0.0001% ma mieć wpływ na pozostałą grupę? Natomiast ta druga grupa to są ludzie którzy obrali taką drogę a nie inną i oni również mają dość grupy pierwszej ponieważ dostaje im się rykoszetem. Ta grupa, o ile nie deprawują dzieci, młodzieży i nie obnażają się publicznie, niech sobie istnieje, ale dla pierwszej grupy wśród społeczeństwa nie ma miejsca.

ocenił(a) film na 8
Niedzielludek

Cóż, to co powiesz o osobach heteresoksualnych deprawujących dzieci? Poza tym , orientacji się nie wybiera, kto normalny wybrałby bycie gejem/lesbijką w Polsce, albo krajach bardziej rygorystycznych , jak Rosja np?

arieljarosz

Jeżeli chodzi o deprawację dzieci przez osoby heteroseksualne również w normalnym świecie nie może mieć miejsca. Niestety jest, np. politycy którzy wprowadzają prawo mogące prowadzić do procederów wykorzystywania dzieci. Np. w Niemczech posiadanie materiałów o tle seksualnym z udziałem osób małoletnich nie jest już przestępstem tylko wykroczeniem. To co ma miejsce w dzisiejszych czasach to spowodowanie aby m.in. pe...ilia stała się czymś "normalnym". Krok 1 został osiągnięty przy udziale grup lgbt.
Odbiegliśmy bardzo od tematu portalu ... Temat zamknięty.