Czy jest tu ktoś kto już film oglądał i mapisze cosna temat tej produkcji?
Nie oglądałem jeszcze i zawaham się gdy zobaczę dużo negatywnych komentarzy oraz gdy okaże się że wepchnęli w film 30% agendy złoczyńców czyli wszelkie wynaturzenia lgbt, niepełnosprawni intelektualnie, niepełnosprawni ruchowo, itd.
Sprawdź historię choroby każdego lgbtowca kartę chorobową to zobaczysz ilu każdy lekarzy odwiedzili, ile leków biorą itp itd IMO normalne to to nie jest. ;)
Podobnie jak zielone oczy/latanie samolotem itp. to też nie jest normalne :) Nie jest normalne, ale zaburzeniem też nie jest. A pod względem leków (domyślam się, że np. antydepresanty, to pod kątem ilości homofobii w Polsce to nic dziwnego, że można wpaść w depresję, i nie mówię tu tylko o Polsce, Rosja/Chiny podobnie, a nawet znacznie gorzej traktują takie osoby. I mam na myśli tylko osoby kochające tą samą płeć, pomijam transów, bo w znacznej części robią z siebie pajaców).
W naturze prokreacja między DWOMA płciami jest po to aby przedłużyć gatunek. Z prokreacji dwóch osobników tej samej płci nic nie będzie więc to jest wynaturzenie. W świecie zwierząt "bzykanie się" osobników tej samej płci traktowane jest jako zabawa.
Przeludnienie i tak jest , póza tym nie chodzi tylko o seks (+ często zwierzęta też są homoseksualne , pod kątem wysiadania np. jak przez dwóch samców pingwinów i nie jest to takie rządkie jak się może wydawać).
Rozmawiałem na temat homoseksualnych zachowań z studentką weterynarii. Ona jasno mi określiła że dla zwierząt to zabawa, a jak przychodzi okres rui to samiec wie w którą dziurkę pukać.
https://natemat.pl/460252,10-zwierzat-u-ktorych-wystepuja-zachowania-homoseksual ne
Jeszcze jedno. Ja bym rozgraniczył agendę LGBT z ludźmi homoseksualnymi. Ci pierwsi to najęta grupa ludzi przez globalistów, bardzo niewielka, których zamiarem jest deprawacja ludzkości w szczególności dzieci, na to u mnie w moim kodeksie moralnym nie ma prawa bytu. Ta bardzo mała grupka chce aby ich zarządzenia obejmowały ogół ludzkości czyli 0.0001% ma mieć wpływ na pozostałą grupę? Natomiast ta druga grupa to są ludzie którzy obrali taką drogę a nie inną i oni również mają dość grupy pierwszej ponieważ dostaje im się rykoszetem. Ta grupa, o ile nie deprawują dzieci, młodzieży i nie obnażają się publicznie, niech sobie istnieje, ale dla pierwszej grupy wśród społeczeństwa nie ma miejsca.
Cóż, to co powiesz o osobach heteresoksualnych deprawujących dzieci? Poza tym , orientacji się nie wybiera, kto normalny wybrałby bycie gejem/lesbijką w Polsce, albo krajach bardziej rygorystycznych , jak Rosja np?
Jeżeli chodzi o deprawację dzieci przez osoby heteroseksualne również w normalnym świecie nie może mieć miejsca. Niestety jest, np. politycy którzy wprowadzają prawo mogące prowadzić do procederów wykorzystywania dzieci. Np. w Niemczech posiadanie materiałów o tle seksualnym z udziałem osób małoletnich nie jest już przestępstem tylko wykroczeniem. To co ma miejsce w dzisiejszych czasach to spowodowanie aby m.in. pe...ilia stała się czymś "normalnym". Krok 1 został osiągnięty przy udziale grup lgbt.
Odbiegliśmy bardzo od tematu portalu ... Temat zamknięty.