Zasady: podajemy przeciwnika dla Aliena. Kolejna osoba typuje zwycięzcę pojedynku i uzasadnia swój typ. Następnie podaje własną propozycję przeciwnika ze świata filmu i nie tylko. Np.:
Alien vs. Pudzian?
-Niestety wygrałby Alien, bo Pudzian zbyt wolny i zbyt szybko się męczy :)
Alien vs. NAZGUL z Władcy Pierścieni?
Braveheart miał duży miecz ;), więc spokojnie mógłby trzymać Aliena na dystns i w końcu go załatwić.
To może zmierzyłby się ze Sweeney Toddem? ;>
alien, rozgromił by naszych w kilka sekund
Alien vs Optimus Prime ( Transformers) ? ;]
ALIEN! wciągnął by Biebera przez nos, chyba żeby ten zaczął śpiewać to Alien byłby zgubiony...
Alien vs Herkules:D
Alien ma nos ?
Alien bo jest szybszy i zwinniejszy
Alien vs Nemezis (z resident evil)
nie wiem, ale wiesz o co mi chodziło:P
Hmm nie ogladalam Resident Evil ale stawiam na Nemezis:D
Alien vs obcy z filmu Pitch Black ( ci duzi)
Te potwory z pitch black były większe i potrafiły latać, więc pewnie obcy by dostał po mordzie
alien vs T-1000
alien nigdy nie był dobry w piłkę, ale oni nie będą grali w piłkę. więc alien
alen vs niedźwiedź polarny?
Oczywiście, że Alien. Niedźwiadek nie zdążyłby nawet się poruszyć, a chwilę później byłoby po nim.
Alien vs. Maczeta?
Chyba Maczeta(postaać z filmu zakładam), bo wziąłby bazooke i dopieprzył Obcemu gorzej niż Ripley i Predator ;D
Alien vs. Jezus Chrystus
Jezus Chrystus przegrałby bo po pierwszym otrzymanym ciosie nadstawił by drugi policzek;)
Alien vs Komisarz Zawada z Kryminalnych
mysle ze Zawada nie mialby najmniejszych szans, Alien by go zjadl:D
Alien vs Rocky Balboa (było?)
Monty Python odwaliłby skecz o akademii kroków (jakoś tak) i alien padł by ze śmiechu:D
Alien vs Son Goku z DBZ
Son Goku. Zrobiłby mu Kamehameha! i po alienie.
Alien vs. Ezio Auditore Da Firenze(z Assassin's Creed)
hmm nie znam sie na Assassin's Creed ale stawiam na Aliena:D
Alien vs Czarodziejka z Księżyca:D
Kiepscy:D wymyślili by nowy sposób zarabiania: alien produkujący piwo, który by wkrótce popadł w alkoholizm :P
Alien vs Ghost Rider (było?)
Alien vs Warlock? albo Alien vs Dante (DMC) albo Wiedźmin, albo . . . możliwości może bić wiele
Alien vs Bear Gryls , alien nie miał by żadnych szans skończył by na surowo lub na ognisku
..a Bear zginąłby od kwasu Aliena
Alien vs demon (czy coś) z Paranormal Activity
Alien kontra Will Smith. Xsenomorph po sierpowym w czajnik usłyszałby że to czego właśnie doświadczył to bliskie spotkanie trzeciego stopnia. Przetestowane 4 Lipca. Nara.
stawiam na demona (czy to coś) z Paranormal Activity, który zrobiłby małe: BUUU!!!! i Alien prysnąłby ze strachu ;]
Alien vs Andrzej Lepper (było?)
hahaha doooobre:D
stawiam na Pragnienie, bo Alien nie miałby pod ręką Sprite'a :D
Alien vs Muminek ;]
Alien tak by Muminka zmasakrował, że by go Mama i Tata nie poznali.
Alien vs Grażynka z Klanu
Alien, bo należy do większego klanu, który może być jeszcze większy, bo nie ogranicza go sezon ogórkowy.
Alien vs. (pseudo)intelektualista, który uwielbia ambitne kino i uważa, iż SF jest zawsze do dupy...
Alien, bo należy do większego klanu, który może być jeszcze większy, bo nie ogranicza go sezon ogórkowy.
Alien vs. (pseudo)intelektualista, który uwielbia ambitne kino i uważa, iż SF jest do niczego...
Alien vs. (pseudo)intelektualista, który uwielbia ambitne kino i uważa, iż SF jest beznadziejne...
ekhm mowa o kimś konkretnym? :P
ale wiem jedno, z pewnościa Alien by go wydmuchał i pokazał mu, że SF rządzi:D
Alien vs Bruce Lee:D
Bruce Lee się nie liczy. Nawet detektyw Marlowe się nim nie przejął. Proszę:
http://www.filmweb.pl/film/Marlowe-1969-32644/discussion/Jaka+role+zagral+tam+Br uce+Lee+Bo+interesuje+mnie+tylko+ze+wzgledu+na+niego.,625773
"mowa o kimś konkretnym" - he he he, no pewnie że tak... :-)
I niejednego "Aliena" dmuchałem w życiu...
Bruce Lee. Dałby się lekko drasnąć Obcemu, a wtedy posmakowałby swojej krwi(jak robi zawsze). Później załatwiłby Obcego.
Alien vs Kapitan Ameryka(było?)
Alien - Kapitan chwile miał by przewage ale w końcy zgubił obcego w ciemności a obcy zeszkoczył z szufitu na jego łeb
Alien vs koleś z gothica
Tarzan. Potrafi dogadać się ze zwierzętami, więc pewnie i z kosmitami też. Kiedy zdobyłby zaufanie obcego zabiłby go.
Alien vs. Sherlcok Holmes
Sherlock Holmes. Zbadałby dokładnie pochodzenie Aliena więc znalazłby sposób na wyniszczenie tego gatunku. I Alien by sie wystraszył i uciekł:D
Alien vs Tom&Jerry ;]
Alien zabił by Toma a Jerry się schował.Alien podszedł by do dziury ,Jerry pewnie by wyszedł tylnymi drzwiami i uciekł
Alien vs Clint Eastwood z Gran Torino
Hmm nie oglądałam tego filmu, ale stawiam na Clinta:D Rozwaliłby Aliena:D ( Clint to przecież Clint)
Alien vs Freddy (Koszmar z Ulicy Wziązów)