7,9 300 tys. ocen
7,9 10 1 299683
8,6 70 krytyków
Obcy - 8. pasażer "Nostromo"
powrót do forum filmu Obcy - 8. pasażer "Nostromo"

Ten film przerwał mi oglądanie moich ulubionych reklam!

A tak poważnie: wyłączyłem tv po pierwszej reklamie. Włączając tv chcę oglądać film, a nie kolejne beznadziejne reklamy.

ocenił(a) film na 9
Niepotrzebny

Dlatego gdy leci jakiś film w tv dzień wcześniej go ściągasz i masz po problemie to nie piractwo w końcu miałeś go zamiar ogladać w tv :)

ocenił(a) film na 10
Niepotrzebny

Bo ten FILM ogląda się albo w kinie (co obecnie już raczej niemożliwe) albo z blu ray w ciemnym pokoju i z głośnikami na full - inaczej szkoda się za to brać....

ocenił(a) film na 9
RogerVerbalKint

100 ... a nawet 1000 % racji. Są filmy, których oglądanie w tv z reklamami lub na kompie nie ma większego sensu.

ocenił(a) film na 10
RogerVerbalKint

I koniecznie na projektorze albo dużym lcd. Pół roku temu obejrzałem jeszcze raz całą tetralogię na BD i mogę powiedzieć, że zestarzała się bardzo mało.

ocenił(a) film na 10
Niepotrzebny

Mnie tez doprowadza do szalu, kiedy te fajne reklamy przerywaja tymi durnymi filmami...
Najstraszniejszy film jaki mialem okazje ogladac, to byla ktoras z czesci "Texanskiego przyglupa z brzeszczotem". Do dzis ciarki mnie przechodza wspominajac scene, kiedy ow zloczynca mial pokroic na plasterki kolejna ofiare i nagle wyskoczyl na ekranie proszek omo, czy jakis inny przerazajacy detergent

ocenił(a) film na 10
Havard

Ale w koncu to wszysko w celu rozladowania napiecia i trosce o nasze zdrowie, bysmy nie zeszli na zawal, lub tez nie posrali sie ze strachu

Havard

Hahaha.
Nie spodziewałem się, że kogokolwiek przeraził kiedyś proszek. xD

Niepotrzebny

Havard zawsze się śmieje kiedy trzeba płakać.

ocenił(a) film na 10
cezarywi

ale za to wzruszam sie i rycze jak bobr na wszystkich melodramatach... czyli tak do konca nie jestem walniety...

ocenił(a) film na 10
Havard

jak jeszcze dodam, ze poryczalem sie na "Urodzonych mordercach" to nie odbierz tego zle...

ocenił(a) film na 10
Niepotrzebny

byc moze dlatego, se nie masz zony, ktora kaze Ci robic pranie :)

Havard

:D
Chodzi o to że goścowi przerwano reklamy i jest smutny a ty żarty sobie robisz:)

ocenił(a) film na 10
cezarywi

Smiejesz sie? Zaryzykuje twierdzenie, ze byly ciekawsze od tego filmu, gdyz w przeciwienstwie do niego byly nieprzewidywalne :)

Havard

i dałeś 10 na 10...hmmm interesujące.

ocenił(a) film na 10
cezarywi

Zaszlo male nieporozumienie. Mialem na mysli tego psycho-Jasia z pila o ktorym nadmienilem wczesniej

Havard

aha

Havard

... pozdro.

cezarywi

Nie lubię takich prostych żartów.

ocenił(a) film na 10
cezarywi

Pax miedzy chrzescijany!!! Zachowajcie sily na wojne z Rosja !!!

Havard

:P

Havard

Nie jestem chrześcijaninem. Sorry. :(

ocenił(a) film na 10
Niepotrzebny

Niech mnie diabli, tez nie jestem... Chcialem rozladowac napiecie :)

Havard

hahaha!
NAjkrótszy żart rasistowski. Pan murzyn

ocenił(a) film na 10
cezarywi

Nie jestem rasista. Traktuje wszystkich sprawiedliwie, zywiac jednakowa pogarde do czarnych, zoltych, czerwonych, brazowych a zwlaszcza bialych...

Havard

ja mówie i żarcie a nie o sobie. I proszę nie mieć uprzedzeń.

ocenił(a) film na 10
cezarywi

W takim razie odpuszcze, skoro tak grzecznie prosisz... :)

Havard

:D